EYT ne zaman yasalaşır?

599108

Kilopat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Yaş şartı kalktı ne güzel, bekledikçe bekledik. Sizlerin görüşü ne zama yasalaşır? 15 Ocak diyorlar ama hiç umudum yok.

Demeyin hocam öyle.
Seçim malzemesi seçimden önce tekrar öne sürülür ki oy potansiyelinde artış olsun hatta bana göre EYT falan çıkmayacak, "siz bu kardeşinize yetkiyi tekrar verin görün sonra EYT nasıl çıkarılır" diyecek. Ayrıca seçimi erken tarihe çekmeyi planlıyor gibiler. Malum 2023 yılında fiyatlar, enflasyon ve yaşam kalitesi uçuşa geçeceği için seçim ne kadar erken olursa yılbaşından gelen oyları o kadar erken kullanırız kafasındalar.

En iyimser ihtimalle seçimden bir ay önce falan çıkarılır ve bu olay bayağı bir kullanılır. Ya da RTE bunu seçim vaadi olarak kullanır ve RTE seçimi kazanırsa ki bu zor yasalaşır. Onun yerine gelecek hükumet ne yapar bilemiyorum.

321746966_6529592277057579_6719134696163953713_n.jpg

EYT'nin gençlere yük olduğunu hiç anlamadım. Gerçekten neden bize yük kalıyor böyle?
Bizler bu sistemdeki emeklilerin maaşlarının ödenmesi için vergi vermek zorundayız. Şuan EYT'liler nasıl ki yıllardır emekli olmayı bekliyordu aynısı bizim de başımıza gelecek.

EYT'nin gençlere yük olduğunu hiç anlamadım. Gerçekten neden bize yük kalıyor böyle?

Sen çalışacaksın, devlete vergi vereceksin. Verdiğin vergilerle devlette 40-45 yaşında, günümüz de orta yaş denilen bu yaştaki insanlara para verecek hiçbir şey yapmadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı