Eyüp B izlemek için hangi kaynakları bitirmek gerekir?

Ahmylz_7

Hectopat
Vallahi ben bile bıktım, bu matematik üzerine açtığım kaçıncı konu bilmiyorum... 🙁

Noktalama işaretlerini kullanamadığım için tekrardan yazıyorum.

Bu ara tatilde çalışıp 3D TYT vdd aldım ama bildiğiniz üzere temel gerekiyor Eyüp b izlemek için ve bende bunu sormak istiyorum, temel nasıl atılır?

Matematiğe ilk adım kampının yarısına geldim ve yanında matematiğin ilacı soru bankası çözüyorum ancak bu yeterli mi bilmiyorum. Eyüp hoca kampı izlemek için 0-10 net aralığında yapmamız gerektiğini söylüyor. Bende bu şekilde ilerlersem 10 net yapabilecek seviyeye gelebilir miyim? Bu çalışmam yeterli değilse başka ne yapmam lazım?

Not: 345 TYT matematik kitabı da var ama onu Eyüp B hocamızın TYT matematik kampına saklamayı düşünuyorum.

İzlediğim ilk adım kampı:
Bu da yanında kullandığım kitap:

659601436_.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Temeli olmayan insanın Eyüp B izlememesi gerektiğini düşünüyorum. Eyüp hoca çoğu zaman açıklayıcıdan uzak pratik bir anlatım tarzını benimsiyor. Örneğin bir fonksiyon sorusunda 3 4 5 üçgenini kullanıp 5 sayısını bulduğunda o sayının 3 4 5 üçgeninden geldiğini söylemiyor.
Temeli olan ve zaten belli seviyeye çıkmış insanlar anında anlayabiliyor ancak temeli olmayanlar o sudan çıkmış balığa dönüyor.
Şahsi tavsiyem Mert Hoca'dır.
Zaten EyüpB'den izlerseniz de ne demek istediğimi anlayıp kanal değiştireceksiniz.

Vallahi ben bile bıktım, bu matematik üzerine açtığım kaçıncı konu bilmiyorum... 🙁

Noktalama işaretlerini kullanamadığım için tekrardan yazıyorum.

Bu ara tatilde çalışıp 3D TYT vdd aldım ama bildiğiniz üzere temel gerekiyor Eyüp b izlemek için ve bende bunu sormak istiyorum, temel nasıl atılır?

Matematiğe ilk adım kampının yarısına geldim ve yanında matematiğin ilacı soru bankası çözüyorum ancak bu yeterli mi bilmiyorum. Eyüp hoca kampı izlemek için 0-10 net aralığında yapmamız gerektiğini söylüyor. Bende bu şekilde ilerlersem 10 net yapabilecek seviyeye gelebilir miyim? Bu çalışmam yeterli değilse başka ne yapmam lazım?

Not: 345 TYT matematik kitabı da var ama onu Eyüp B hocamızın TYT matematik kampına saklamayı düşünuyorum.

İzlediğim ilk adım kampı:
Bu da yanında kullandığım kitap:

Eki Görüntüle 2354297
Eyüp B. izlemeye başlamak için ayrı bir çabaya gerek yok bence.

Benimde sorum bu işte hocam. Ben bu çalışma ile Sudan çıkmış balıktan, belli bir seviyeye çıkabilir miyim?
Hocam benim sana nacizane tavsiyem bu kampı bitirip Mert Hoca'nın ana kampına geç. Eyüp hoca harbi modunu moralini düşürür.
Ek olarak elbette belli bir seviyeye çıkarsın ama yinede Eyüp B'yi anlayacak kadar olmazsın. Mert Hoca'nın soru bankası biraz zor onu söylemekte fayda var bu arada.

Hocam benim sana naçizane tavsiyem bu kampı bitirip mert Hoca'nın ana kampına geç. Eyüp hoca harbi modunu moralini düşürür.
Ek olarak elbette belli bir seviyeye çıkarsın ama yine de Eyüp B'yi anlayacak kadar olmazsın. Mert Hoca'nın soru bankası biraz zor onu söylemekte fayda var bu arada.

Keşke bunu kitabı almadan önce bilseydim 🙁

Temeli olmayan insanın Eyüp B izlememesi gerektiğini düşünüyorum. Eyüp hoca çoğu zaman açıklayıcıdan uzak pratik bir anlatım tarzını benimsiyor. Örneğin bir fonksiyon sorusunda 3 4 5 üçgenini kullanıp 5 sayısını bulduğunda o sayının 3 4 5 üçgeninden geldiğini söylemiyor.
Temeli olan ve zaten belli seviyeye çıkmış insanlar anında anlayabiliyor ancak temeli olmayanlar o sudan çıkmış balığa dönüyor.
Şahsi tavsiyem Mert Hoca'dır.
Zaten EyüpB'den izlerseniz de ne demek istediğimi anlayıp kanal değiştireceksiniz.
Kendisi diyor sıfırdan temel atarak anlattığını. Adam ispatlayarak anlatıyor. Çeşitli örnekler veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı