Eyüp B. TYT matematik kampı şimdi yetişir mi?

Ben 345 çözdüm beraber şimdi ise okulda 3d çözüyorum. Orijinale geçmeden branş denemelerine bir bak hedeflediğin netlere yakınlaşmış olursun bence orijinal de çözmeye gerek yok. Artık AYT geçersin. Anlamadığım konu olursa branş denemelerinde fazla çıkan, orijinal alırsın.

Knk ben de Eyüp b den ilerliyorum. Aktif mutlak değerdeyim kaynak olarak 345 çözüyorum tekrar amaçlı ve bir üst seviye olarak 3d aldım. Size sorum problemler konusuna gelince video izlemem lazım mı? Problemlerden video izlenmez bence.

kampı bitirdin mi ve TYT mat konularını kaç ayda bitirmiştin acaba ?

Sadece ana amacı anlamak için izledim ben. Denklem nereden nasıl kurulur diye ortalama bir problem konusu için 25 30 dk izledim.

Reis deneme sonuçları geldi mi kaç net yaptın acaba salı veya çarşamba yazarım demiştin.

Reis deneme sonuçları geldi mi kaç net yaptın acaba salı veya çarşamba yazarım demiştin.
Geldi. Matematik 28 net geldi. Geometri zorladı biraz daha çıkabilirdi. Dikkat hatası var bir kaç tane de bunlar da deneme çöze çöze gider umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…