Eyüp B. TYT matematik kampı şimdi yetişir mi?

Ben 345 çözdüm beraber şimdi ise okulda 3d çözüyorum. Orijinale geçmeden branş denemelerine bir bak hedeflediğin netlere yakınlaşmış olursun bence orijinal de çözmeye gerek yok. Artık AYT geçersin. Anlamadığım konu olursa branş denemelerinde fazla çıkan, orijinal alırsın.

Özdebirin denemesine girdim. Salı ya da Çarşamba cevap anahtarı gelirse yazarım. Bende 17 18 net civarında idim. Şu anda geliştiğimi gördüm cidden. Dediğiniz civarlarda bekliyorum netleri ama TYT matematik biraz tuzakçı bir ders olduğundan denemede çok fazla hata yaptırabiliyorlar. Onun haricinde çözebiliyorum. Ama geometri önemli ondan eksiğim var biraz.
Knk ben de Eyüp b den ilerliyorum. Aktif mutlak değerdeyim kaynak olarak 345 çözüyorum tekrar amaçlı ve bir üst seviye olarak 3d aldım. Size sorum problemler konusuna gelince video izlemem lazım mı? Problemlerden video izlenmez bence.

Eyüp b. Nin 3D TYT mat vdd ile gittiği TYT kampı şimdi başlasam yetişir mi? Şu an başka bir kamptayım, 60 günlük ama daha başındayım, Eyüp b. Ye geçsem yetişir mi?
Eyüp b. Nin video sayısının o kadar uzun olması beni korkutuyor aslında, kampın zorluğu nedir; ne kadar günde, kaç saat çalışma ile biter, yetişir mi?
Hayırlı günler.
kampı bitirdin mi ve TYT mat konularını kaç ayda bitirmiştin acaba ?

Knk ben de Eyüp b den ilerliyorum. Aktif mutlak değerdeyim kaynak olarak 345 çözüyorum tekrar amaçlı ve bir üst seviye olarak 3d aldım. Size sorum problemler konusuna gelince video izlemem lazım mı? Problemlerden video izlenmez bence.
Sadece ana amacı anlamak için izledim ben. Denklem nereden nasıl kurulur diye ortalama bir problem konusu için 25 30 dk izledim.

Ben 345 çözdüm beraber şimdi ise okulda 3D çözüyorum. Orijinale geçmeden branş denemelerine bir bak hedeflediğin netlere yakınlaşmış olursun bence orijinal de çözmeye gerek yok. Artık AYT geçersin. Anlamadığım konu olursa branş denemelerinde fazla çıkan, orijinal alırsın.

Reis deneme sonuçları geldi mi kaç net yaptın acaba salı veya çarşamba yazarım demiştin.

Reis deneme sonuçları geldi mi kaç net yaptın acaba salı veya çarşamba yazarım demiştin.
Geldi. Matematik 28 net geldi. Geometri zorladı biraz daha çıkabilirdi. Dikkat hatası var bir kaç tane de bunlar da deneme çöze çöze gider umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı