Eyüp B. TYT matematik kampı şimdi yetişir mi?

Hocam maalesef dediğim gibi yapamadım çünkü okulun başlaması ile neredeyse çalışmalarım verimsiz olmaya başladı bu yüzden çok planlı gidemedim ama şu an başladım kasım ayının ortalarına doğru bitireceğim kampı şu an mat netim 20 civarı geliyor kasım'da size geri dönüş yaparım.

Yeni bir konu açtım müsait olunca bakabilirmisiniz acaba

@811652 selamler reis heralde bitirmissindir ve nasil gitti faydasi oldumu bende senin gibi ayni sekilde halletmeyi dusunuorum sureci nasil gecirdin anlatirmisin 3d tyt mat defterle gittin degilmi bide

selamlar suan netlerin hangi civarda tyt mat

Son düzenleme:
@811652 selamler reis heralde bitirmissindir ve nasil gitti faydasi oldumu bende senin gibi ayni sekilde halletmeyi dusunuorum sureci nasil gecirdin anlatirmisin 3d tyt mat defterle gittin degilmi bide

selamlar suan netlerin hangi civarda tyt mat
şimdiden planlamak yerine başlamanızı öneririm çünkü bu zamana kaldıysa erteliyorsunuzdur ve dahada erteleyebilirsiniz, kampı izlemeye başlayın baktınız deftere ihtiyacınız olduğunu hissediyorsunuz ozaman alırsınız veya beğenmezsiniz anlatımını değiştirirsiniz keyfinize göre

Hocam bu arada çalışmalar nasıl gidiyor Eyüp b yi nasıl buldunuz

klasik kendimi tanıyorum geçen hafta sınav vardı 1 2 gün dinleneyim cart curt
bugunde bı abının yanına gıttım yenı geldım eve

sizin durum nasıl
hocam 3d mat'ın tyt'si ve ayt'si zorluk açısından nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…