"EZ Debug LED boot" ışığı yanıyor

oyteMoyte

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Bilgisayarı açtım BIOS'a attı. Bende sadece bir tane 500GB M.2 SSD var baktım SSD'yi BIOS görmüyor sonra kapattım açtım kasayı sonra kasanın RGB fanları gitti. Ne ışıkları yanıyor ne de dönüyor. Sadece hata ışığı ve CPU fan dönüyor anakart pilini çıkarıp taktım ama olmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Bilgisayarı açtım BIOS'a attı. Bende sadece bir tane 500GB M.2 SSD var baktım SSD'yi BIOS görmüyor sonra kapattım açtım kasayı sonra kasanın RGB fanları gitti. Ne ışıkları yanıyor ne de dönüyor. Sadece hata ışığı ve CPU fan dönüyor anakart pilini çıkarıp taktım ama olmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Son kullandığınızda her hangi bir ayar değişikliği yaptığınızı hatırlıyor musunuz? Program yüklemek, sistemi zorlamak vs?

Hayır, Valorant oynayıp kapatmıştım.
Son kullandığınızda her hangi bir ayar değişikliği yaptığınızı hatırlıyor musunuz? Program yüklemek, sistemi zorlamak vs?
Hayır, Valorant oynayıp kapatmıştım.
Arkadaşlar selam sorunumu hallettim benzeri sorun yaşayan arkadaşlar var ise, SSD de sorun varmış sanırım. Bu yüzden bir depolama yeri bulamadığı için hata veriyormuş. Bir tane HDD'ye Windows 10 kurunca RGB fanlarda çalışmaya başladı umarım sorunu olanlar da çözebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı