Ez-Optimizer kullanılmalı mı?

mstrikeout

Decipat
Makaleler
1
Yer
United Kingdom
Bugün Technopat'ta Ez-Optimizer adlı programın Cyberpunk 2077 üzerinde 30 FPS'e yakın bir artış sağladığını duydum. 1050 Ti sahibi olarak bunu denemek istiyorum. Ancak her ne kadar yazıda güvenli olduğu söylense de içimde bir kuşku var. Sizce güvenli midir ve kullanmaya değer mi?

Kullanıp kullanmamak size kalmış ama güvenilirliğinden şüphe etmenize gerek yok. Technopat'ta abuk subuk, bir işe yaramayan, virüs yayan yazılımların içerdiği makaleler yazan yazarlara yer verilmiyor.

Ayrıca uygulama Reddit gibi global mecralarda baya konuşuluyor ve öneriliyor.

Kullanıp kullanmamak size kalmış ama güvenilirliğinden şüphe etmenize gerek yok. Technopat'ta abuk subuk, bir işe yaramayan, virüs yayan yazılımların içerdiği makaleler yazan yazarlara yer verilmiyor.

Ayrıca uygulama Reddit gibi global mecralarda baya konuşuluyor ve öneriliyor.
Teşekkürler, denedim ve gerçekten iyi bir artış oldu. Genelde 30, bazen 26 gibi rakamlara düşerken şimdi 40-50 FPS'leri gördüğü oluyor. İndirince virüs taraması da yaptım KIS ile ve temiz çıktı.

Teşekkürler, denedim ve gerçekten iyi bir artış oldu. Genelde 30, bazen 26 gibi rakamlara düşerken şimdi 40-50 FPS'leri gördüğü oluyor. İndirince virüs taraması da yaptım kıs ile ve temiz çıktı.

Sizce kullanır mı bende kullanmayı düşünüyorum görüşünüzü alabilir miyim?

Sizce kullanır mı bende kullanmayı düşünüyorum görüşünüzü alabilir miyim?
Bence kullanmaya değer. Oyunu düzgün oynayamayacak kadar kötü bir ekran kartına sahipsen maksimum performans yapınca 15-20 FPS kadar artabiliyor. Çok oynama fırsatım olmadı ama dün denemek için girdim en azından öncekinden daha akıcı ve rahat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı