"Ez" yazanlar için ne yapılmalı?

İşletim sistemi
Diğer
Herhalde oyun oynayanların (%99.9) bu ez saçmalığına denk gelir ve karşı tarafa demediğin kalmaz sizce ne yapılmalı? Kardıdaki eleman kendini bir şey sanıyor. Aldım 1V1'e 5-2 yedim neyse sizce ne yapılmalı yazar mısınız?
Böyle ciddiye alırsan daha da sinir etmek için yazarlar. Herhalde oyun içi chat'i çok kullanıyorsun. Kullanmıyorsan da mutele geç karşı takımı.
 
Yapacak birşey yok çünkü kurallar açısından hiçbir oyunda suç değil.
 
Yazması daha iyi. Beni daha çok motive ediyor. Siz bir şey yazmayın veya takmayın kafaya. Oyunu oynayın kazanınca da nexusa vururken ne varsa geçirin. Bir şey yazamaz zaten.
 
Böyle şeyler kanına dokunuyor ise oynama derim.

Arkadaş problemli yani şimdi farklı sunucu tam dolu oyuna giriyorum ben girince oda giriyor yani bana musallat olmuş ama neyse arkadaş 7günlük yemiş saldı beni.

Yapacak birşey yok çünkü kurallar açısından hiçbir oyunda suç değil.
3.Tehdit, Zorbalık ve Taciz
Başkalarını gerçek dünyada veya çevrimiçi zararla tehdit etmek, kişilere veya mallara karşı şiddeti teşvik etmek, zorbalık, takip etmek, trollemek, taciz, korkutma, gasp ve şantaja Roblox'ta izin verilmez. Ayrıca aşağıdakiler de dahil olmak üzere bu tür davranışları tasvir eden, yücelten veya teşvik eden hiçbir içeriğe izin vermiyoruz:
  • Fiziksel veya cinsel saldırı veya şiddetle tehdit etmek
  • Gerçek hayatta birine zarar vermekle tehdit etmek
  • Başkalarının kişisel bilgilerini ifşa etmek veya ifşa etmekle tehdit etmek
  • Başka birinin Roblox hesabını ele geçirmekle veya başka bir kullanıcıya karşı yanlış kötüye kullanım raporları sunmakla tehdit etmek
  • Bir kullanıcıyı veya grubu kamuya açık veya özel olarak alay etmek veya kötüye kullanmak için seçmek
  • Cinsel taciz
  • Çevrimiçi veya gerçek hayatta itibarlarını zedeleyecek veya başkalarının kendilerine zarar vermesine neden olacak şekilde bireylerin, grupların veya kuruluşların kimliğine bürünmek
Yani kural var ama bakanı yok. :d
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı