Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...
www.gigabyte.com
Anakartımda yok varsa söyler misin, sağ ol döndüğün için.
Kafam çok karıştı RAM var RGB'leri var bir de benim çoklayıcım var her şey takılı çalışmıyor RGB'ler?
SATA'ya bağlı olan 3 pin 5V lu çoğaltıcı neden çalışmadı ayar mı yapacağım, dediğin şeyi alınca SATA bağlayıp uçu serbest mi kalacak yoksa onu da ARGB hubun bağlatısıyla ARGB hub cihazına mı bağlayacağım?
Sizdeki ile aparata bir ARGB sinyali gelmesi lazım. Bu olmayınca da çalışmıyor. Benim attığım ise ARGB çıkışı veriyor. Benim attığım ile sıkıntı olmaz. Üzerindeki tuşları ile mod da seçebilirsiniz.
Sizdeki ile aparata bir ARGB sinyali gelmesi lazım. Bu olmayınca da çalışmıyor. Benim attığım ise ARGB çıkışı veriyor. Benim attığım ile sıkıntı olmaz. Üzerindeki tuşları ile mod da seçebilirsiniz.