EZDIY-FAB 5V ve RGB HUB 3 Pin 5V Çalışmıyor

Anakartımda yok varsa söyler misin, sağ ol döndüğün için.

Evet hocam. Bu seride yok. Benim attığım gibi aparat ile olur.

Orası ARGB LED bağlantısı. PSU'dan SATA verip kontrol edebilirsiniz.

Orası ARGB LED bağlantısı. PSU'dan SATA verip kontrol edebilirsiniz.

Kafam çok karıştı RAM var RGB'leri var bir de benim çoklayıcım var her şey takılı çalışmıyor RGB'ler?
SATA'ya bağlı olan 3 pin 5V lu çoğaltıcı neden çalışmadı ayar mı yapacağım, dediğin şeyi alınca SATA bağlayıp uçu serbest mi kalacak yoksa onu da ARGB hubun bağlatısıyla ARGB hub cihazına mı bağlayacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizdeki ile aparata bir ARGB sinyali gelmesi lazım. Bu olmayınca da çalışmıyor. Benim attığım ise ARGB çıkışı veriyor. Benim attığım ile sıkıntı olmaz. Üzerindeki tuşları ile mod da seçebilirsiniz.

Sizdeki ile aparata bir ARGB sinyali gelmesi lazım. Bu olmayınca da çalışmıyor. Benim attığım ise ARGB çıkışı veriyor. Benim attığım ile sıkıntı olmaz. Üzerindeki tuşları ile mod da seçebilirsiniz.

Daha ucuza ne vardır, sorunun çözülmesi lazım.

Ekran kartımda RGB yok, kartın üzerinde durcak RGB arıyorum, var mı bildiğin, güzel şık görünüm önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasa biraz yükselmiş. En uygunu benim attığım modeller gözüküyor. Ekran kartı içinse ayrı konu açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı