Ezel vs Kurtlar Vadisi

Evet sizce hangisi? Bence Kurtlar Vadisi net.

Hocam Kurtlar Vadisi Türkiye sınırları içerisinde çekilmiş en iyi filmdir net. Adamlar öleli 20 sene olmuş olan Süleyman Çakır adına hala lokmalar dağıtıyor siz düşünün böyle bir şey hiçbir dizide olmadı olmayacakta. Fakat şunu da söylemeliyimki herkesin zevki kendinedir kimi Kurtlar Vadisi sever kimi ezel bence tartışmaya gerek yok kim neyi seviyorsa onu izlesin kardeşim :D

Kurtlar vadisi Aslan akbey'in, Ali Candan'ı vadiye Polat Alemdar olarak sokmasıyla başlamış ve 97. bölümdeki mahkemede karar Yüce Türk Milletinindir denilerek sona ermiş bir dizidir.

KV Pusu, KV Terör bunlar yan üründür (spin-off'tur). Kurtlar Vadisi dizisinin farklı yönlerini ele alır. Ancak KV Pusu ve KV Terör, halihazırda mevcut olan Kurtlar Vadisi çalışmasından türetilen bir yan anlatı olduğu için, sadece Kurtlar Vadisi dizisinin değerlendirilmesinde rol oynamaz. Bu yüzden yan ürünlerinden arındırılmış ve 97. bölüm ile sonlandırılmış Kurtlar Vadisi, şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir.

İkisi de bu ülkenin kalite taşıdır. Dizi dediğine akla önce bu ikili sonra da behzat ç gelir. İkili arasından bir seçim yapmak zor ancak ben seçimimi ezelden yana kullanıyorum.

Ezel beni nedense sıkmıştı cidden şahsen seyfo dayının tüm bölümünü izlerim ezel izleyemem.

Ezel beni nedense sıkmıştı cidden şahsen seyfo dayının tüm bölümünü izlerim ezel izleyemem.

Ezel aslında günümüze dair iyi dersler veren bir diziydi. Ezel Ömer'in intikamına yönelikken Kurtlar Vadisi ise direkt devlet adamı Ali Candan'ın Polat Alemdar olmasıydı. Bu yüzden ikisini karşılaştırmayı çok doğru bulmam açıkçası. Ancak dediğim gibi Ezel daha hoşuma gitti benim. Her neyse Ezel'e gelelim.

Senin gibi bazı yerlerde cidden sıkılmıştım bende. 50.Bölümle 60.Bölüm arası özellikle. O kısımları atlattıktan sonra sarıyor. Eğer fırsat bulursan tekrar bir şans vermeni öneririm.

Ezel ve Kurtlar Vadisi Türkiye'nin en iyi yapimlarindan. Ek olarak en iyi yapima behzat C diyebilirim.
Ezel vs Kurtlar Vadisi icin cevabim kv. 1-97 olarak. Kurtlar Vadisi senaryosu daha derin, agresif daha bir suru şey sayilabilir. Türkiye'de asla Kurtlar Vadisi gibi bir yapim tekrar olmayacak. Kac yillik dizi hala kesitleri aşırı ilgi goruyor.
Benim icin Türkiye top 3:
  • Kurtlar Vadisi.
  • Behzat C
  • Ezel
Suan ezelde 49. bolumdeyim. Belki bitince fikrim degisir. Ama sanmiyorum. Siralama belli.Yakisikli Serdari lutfen oldurun. LUTFEN.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı