Ezglobal virüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hile de birnevi oyunun yazılımına ek şeyler eklemek yani oyunun algoritmasını kırıp kendi hile algoritması yüklenir.

O adam eğlenecek diye biz adam değil miyiz biz neden hile açmıyoruz o zaman.

Ben crack desteklerim ama başkalarının hakkını yemeyecek şekilde mesela offline oyunlar. İstediğin gibi yükle oyna yeter ki bizim hakkımızı yeme.

Göremezsin.

Kardeşim hileyi desteklediğim falan yok. Sadece edilen beddualardan bahsediyorum ahraz mısın?

:D adamlar zevkine etmiyor ya bedduayı hani.

Hile de birnevi oyunun yazılımına ek şeyler eklemek yani oyunun algoritmasını kırıp kendi hile algoritması yüklenir.

O adam eğlenecek diye biz adam değil miyiz biz neden hile açmıyoruz o zaman.

Crackle hileyi aynı kefeye koyma onu diyorum sana :) biri para olmadığı için yapılan bir olay diğeri ise yeteneksiz olduğu için.

Akılsız crack hile kullanan biri ayrı arkadaşın dediği gibi crack oyun ayrı.

Atın bunu forumdan ya IQ ortalamasını berbat etti forumun. Sizin gibiler Avast kullansın o zaten hileye virüs demez.

En azından CS 1.6'yı botlarla oynarken başkalarına rahatsızlık vermiyorum sizin gibi hilecilere var ya tam böyle sönmez reis lazım.

Akılsız crack hile kullanan biri ayrı arkadaşın dediği gibi crack oyun ayrı.

Atın bunu forumdan ya IQ ortalamasını berbat etti forumun. Sizin gibiler Avast kullansın o zaten hileye virüs demez.

En azından CS 1.6'yı botlarla oynarken başkalarına rahatsızlık vermiyorum sizin gibi hilecilere var ya tam böyle sönmez reis lazım.
Crack hile diye bişi yok

Ayrıca ben Valve hakkını da verdim oyunu satın aldım oynadım bot olmadığı için crack yükledim bu fotoğrafıda al dür bük.

Crack hile diye bir şey yok

Kanka anlatamadım hani oyunun algoritmasını kırıp hile algoritmasını kuruyor ya ondan bahsediyorum.

Konu sahibine ise 1 sabah 1 akşam aç karnına Avast yazıyorum. Zaten virüs yerseniz doyarsınız.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (221).png
    Ekran Görüntüsü (221).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı