Ezik olmaktan nasıl kurtulabilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne olursa olsun sonucu ne olursa olsun karşı durmayı dik durmayı bilmen gerek. Biri senle dalga mı geçti sende onla dalga geç kısasa kısas yap. 1 dalga geçerler 2 geçerler 3. de bırakırlar.

Kick boks öneririm sana. Eğer sporla ilgilenmiyorsan müziğe ilgin varmış davul gibi ensturmanlar öğrenebilirsin. (Davulculardaki hava kimsede yok . )

Bu böyle devam ederse iğrenç el şakalarına dönecektir. "Atara atar" sözünü tam anlamıyla uygula. "Dayılan" tam anlamıyla kavgaya kadar giderse de kavga et. En azından o kavgayla hayatın boyunca kendini ezik görmezsin.

Benim kafa dengimde arkadaş yok. Bir ara edindim sandım meğer yanılmışım o da beni bir süre sonra rencide etmeye başladı.
İyi niyetini suistimal ediyorlar. Sanırım çok iyi bir okulda değilsin. Bende öyleyim. Ama sen konuşa konuşa bunları yapabileceğini sanıyorsan başta yanılıyorsun. Benim başıma da geldi bu adamlar laftan anlamıyorlar. Kendilerini senden üstün görüyorlar. Bir şey dediklerinde cevabını yapıştır çekince. Baktın dayılanıyor sende dayılan en fazla ne olur yumruk yersin ayırırlar. Ama senin ona karşı çıkman onu azıcık geri püskürtecektir.

İyi niyetini suistimal ediyorlar. Sanırım çok iyi bir okulda değilsin. Bende öyleyim. Ama sen konuşa konuşa bunları yapabileceğini sanıyorsan başta yanılıyorsun. Benim başıma da geldi bu adamlar laftan anlamıyorlar. Kendilerini senden üstün görüyorlar. Bir şey dediklerinde cevabını yapıştır çekince. Baktın dayılanıyor sende dayılan en fazla ne olur yumruk yersin ayırırlar. Ama senin ona karşı çıkman onu azıcık geri püskürtecektir.
Okul endüstri meslek. :(

Dayak yemekten de korkma, dayaktan sonra uyuması güzel oluyor (y).
Dostum ben zamanında ailemden çok dayak yedim. Nedense kavga edeceğim zaman bende bir titreme irkilme falan oluşuyor hafif bir de korku.

Aynen, kısasa kısas yap. Bence kafa dağıtmak açısından tabii bir de maddi durumun iyi ise dövüş eğitimi almalısınız. Hayatın her alanında gerekli bence. En azından insanlara vurmaktan çekiniyorsan savunma ağırlıklı dövüş sporlarına yönelirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı