9
999999
Ziyaretçi
Ne olursa olsun sonucu ne olursa olsun karşı durmayı dik durmayı bilmen gerek. Biri senle dalga mı geçti sende onla dalga geç kısasa kısas yap. 1 dalga geçerler 2 geçerler 3. de bırakırlar.
Benim kafa dengimde arkadaş yok. Bir ara edindim sandım meğer yanılmışım o da beni bir süre sonra rencide etmeye başladı.Kendine sınıftan ve ya okuldan bir arkadaş edin ve onunla takıl gerektiği zaman arkadaşında seni korur.
İyi niyetini suistimal ediyorlar. Sanırım çok iyi bir okulda değilsin. Bende öyleyim. Ama sen konuşa konuşa bunları yapabileceğini sanıyorsan başta yanılıyorsun. Benim başıma da geldi bu adamlar laftan anlamıyorlar. Kendilerini senden üstün görüyorlar. Bir şey dediklerinde cevabını yapıştır çekince. Baktın dayılanıyor sende dayılan en fazla ne olur yumruk yersin ayırırlar. Ama senin ona karşı çıkman onu azıcık geri püskürtecektir.Benim kafa dengimde arkadaş yok. Bir ara edindim sandım meğer yanılmışım o da beni bir süre sonra rencide etmeye başladı.
Dayak yemekten de korkma, dayaktan sonra uyuması güzel oluyorDediklerinizi uygulayacağım. Kısasa kısas.
Okul endüstri meslek.İyi niyetini suistimal ediyorlar. Sanırım çok iyi bir okulda değilsin. Bende öyleyim. Ama sen konuşa konuşa bunları yapabileceğini sanıyorsan başta yanılıyorsun. Benim başıma da geldi bu adamlar laftan anlamıyorlar. Kendilerini senden üstün görüyorlar. Bir şey dediklerinde cevabını yapıştır çekince. Baktın dayılanıyor sende dayılan en fazla ne olur yumruk yersin ayırırlar. Ama senin ona karşı çıkman onu azıcık geri püskürtecektir.
Dostum ben zamanında ailemden çok dayak yedim. Nedense kavga edeceğim zaman bende bir titreme irkilme falan oluşuyor hafif bir de korku.Dayak yemekten de korkma, dayaktan sonra uyuması güzel oluyor.
Belli olmuştu zaten. Çokta artistlik yapmana gerek yok aslındaOkul endüstri meslek.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.