yorgunsavascı999 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 345 24 Temmuz 2022 #11 TheYOLA dedi: Benzer durumu yaşadım. Bir işte çalışmaya başlayınca zamanla aştım. Genişletmek için tıkla... 4 gün çalıştım dayanamadım ne yemek var ne de bir şey aşırı yoruyor hasta etti beni.
TheYOLA dedi: Benzer durumu yaşadım. Bir işte çalışmaya başlayınca zamanla aştım. Genişletmek için tıkla... 4 gün çalıştım dayanamadım ne yemek var ne de bir şey aşırı yoruyor hasta etti beni.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 24 Temmuz 2022 #12 Çalışmak istiyorsanız, başka yerde çalışın.
Ouzkaann Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 188 Çözümler 2 Yer https://www.google.com/maps/@33.8895674,-118.21533 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Sporcu 30 Mayıs 2024 #13 Ayhan the Great dedi: Kickboks'a başla. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunlar bende de var, 2 yıldır boks sporu ile uğraşıyorum. Bir değişme yok. Herkes korkak olduğumu söylüyor. ramazan 3858 dedi: Spor yap mentaliteni topla. Ve böyle söylersem şöyle olur bu olursa bu ne der. Elalemi fazla takma kafana. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor. Denendi onaylandı.
Ayhan the Great dedi: Kickboks'a başla. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunlar bende de var, 2 yıldır boks sporu ile uğraşıyorum. Bir değişme yok. Herkes korkak olduğumu söylüyor. ramazan 3858 dedi: Spor yap mentaliteni topla. Ve böyle söylersem şöyle olur bu olursa bu ne der. Elalemi fazla takma kafana. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor. Denendi onaylandı.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #14 Ouzkaann dedi: Aynı sorunlar bende de var, 2 yıldır boks sporu ile uğraşıyorum. Bir değişme yok. Herkes korkak olduğumu söylüyor. İşe yaramıyor. Denendi onaylandı. Genişletmek için tıkla... Korkak derken sorumluluk almaktan mı korkuyorsun yoksa direkt fizikselle alakalı bir şey mi?
Ouzkaann dedi: Aynı sorunlar bende de var, 2 yıldır boks sporu ile uğraşıyorum. Bir değişme yok. Herkes korkak olduğumu söylüyor. İşe yaramıyor. Denendi onaylandı. Genişletmek için tıkla... Korkak derken sorumluluk almaktan mı korkuyorsun yoksa direkt fizikselle alakalı bir şey mi?
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 31 Mayıs 2024 #15 Seni GYM falan değil, bilgi kurtaracak.