Babam için bakıyorum klavyenin kesinlikle F olmasi gerekiyor, sadece internet icin kullanacak ve basit düzeyde Word ve Excel kullanacak yani pahali bir şeye gerek yok F bulmakta zorlaniyorum, yardım lazım.
Cihazı istediğiniz gibi seçip ekstra F klavye alsanız daha mantıklı olur bence, hem cihaz kirlenmez hem de tekrar satarken uğraşmazsınız. Yani 15 bin TL bütçenin 500-600 TL'sini klavyeye ayırıp cihaz bakmak daha mantıklı.
Sistem açısından yeterli olacağını düşündüğünüz bir laptop alıp ardından minimal tasarımlara sahip F klavyelere göz gezdirebiliriniz. Yukardaki arkadaşın dediği gibi satma konusunda daha kolay olur.
İstediğiniz laptopu alıp bir de yanına f klavye stiker alıyorsunuz. Klavyenin üstüne dizilime göre stiker yapıştırıyorsunuz. Ne laptopun yanında klavye taşıma derdi ne de laptop alıp satarken uğraşma derdi kalıyor.
İstediğiniz laptopu alıp bir de yanına f klavye stiker alıyorsunuz. Klavyenin üstüne dizilime göre stiker yapıştırıyorsunuz. Ne laptopun yanında klavye taşıma derdi ne de laptop alıp satarken uğraşma derdi kalıyor.
Cihazı istediğiniz gibi seçip ekstra F klavye alsanız daha mantıklı olur bence, hem cihaz kirlenmez hem de tekrar satarken uğraşmazsınız. Yani 15 bin TL bütçenin 500-600 TL'sini klavyeye ayırıp cihaz bakmak daha mantıklı.
İstediğiniz laptopu alıp bir de yanına F klavye stiker alıyorsunuz. Klavyenin üstüne dizilime göre stiker yapıştırıyorsunuz. Ne laptopun yanında klavye taşıma derdi ne de laptop alıp satarken uğraşma derdi kalıyor.