F klavye laptop önerisi

Bütçe
15000

EGZODYA

Kilopat
Merhaba.

Babam için bakıyorum klavyenin kesinlikle F olmasi gerekiyor, sadece internet icin kullanacak ve basit düzeyde Word ve Excel kullanacak yani pahali bir şeye gerek yok F bulmakta zorlaniyorum, yardım lazım.

Sistem açısından yeterli olacağını düşündüğünüz bir laptop alıp ardından minimal tasarımlara sahip F klavyelere göz gezdirebiliriniz. Yukardaki arkadaşın dediği gibi satma konusunda daha kolay olur.

İstediğiniz laptopu alıp bir de yanına f klavye stiker alıyorsunuz. Klavyenin üstüne dizilime göre stiker yapıştırıyorsunuz. Ne laptopun yanında klavye taşıma derdi ne de laptop alıp satarken uğraşma derdi kalıyor.

Cihazı istediğiniz gibi seçip ekstra F klavye alsanız daha mantıklı olur bence, hem cihaz kirlenmez hem de tekrar satarken uğraşmazsınız. Yani 15 bin TL bütçenin 500-600 TL'sini klavyeye ayırıp cihaz bakmak daha mantıklı.

Şu an öyle kullanıyor zaten ama bu klavyeyi ekstra tasimak istemiyorum falan diyor. Yeni bir şey lazım. 2. el satmaz gerek yok onu düşünmeye.

İstediğiniz laptopu alıp bir de yanına F klavye stiker alıyorsunuz. Klavyenin üstüne dizilime göre stiker yapıştırıyorsunuz. Ne laptopun yanında klavye taşıma derdi ne de laptop alıp satarken uğraşma derdi kalıyor.

Mantıklı da satmaz bozulana kadar kullanır stickerlara falan laf eder çirkin diye uğraşmak istemiyorum sonra beni suçlar 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı