Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #21 egemebb dedi: 1-2 ay önce hocam . Yeni öğrendim zaten kronik olduklarını Reddit'te falan. Almadıysanız sorun. Ayrıca hocam deniliyor dedim . Genişletmek için tıkla... Hocam tek tek alıyorum ya. Mouse aldım sizin alamadığınızı, biraz para biriktirip klavye de alacağım O zamana kadar da kafam karışıyor ne alsam diye
egemebb dedi: 1-2 ay önce hocam . Yeni öğrendim zaten kronik olduklarını Reddit'te falan. Almadıysanız sorun. Ayrıca hocam deniliyor dedim . Genişletmek için tıkla... Hocam tek tek alıyorum ya. Mouse aldım sizin alamadığınızı, biraz para biriktirip klavye de alacağım O zamana kadar da kafam karışıyor ne alsam diye
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.244 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2025 #22 Sleipnir dedi: Hocam tek tek alıyorum ya. Mouse aldım sizin alamadığınızı, biraz para biriktirip klavye de alacağım O zamana kadar da kafam karışıyor ne alsam diye Genişletmek için tıkla... Klavye konusu biraz öyle hocam. Ama aldığın mouse gayet güzel hayırlı olsun. Klavyeye de bakarız paran olunca
Sleipnir dedi: Hocam tek tek alıyorum ya. Mouse aldım sizin alamadığınızı, biraz para biriktirip klavye de alacağım O zamana kadar da kafam karışıyor ne alsam diye Genişletmek için tıkla... Klavye konusu biraz öyle hocam. Ama aldığın mouse gayet güzel hayırlı olsun. Klavyeye de bakarız paran olunca
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #23 egemebb dedi: Klavye konusu biraz öyle hocam. Ama aldığın mouse gayet güzel hayırlı olsun. Klavyeye de bakarız paran olunca Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim
egemebb dedi: Klavye konusu biraz öyle hocam. Ama aldığın mouse gayet güzel hayırlı olsun. Klavyeye de bakarız paran olunca Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim
tueymo Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f - RTX 3060 12gb - 16 GB 3200mhz DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Nisan 2025 #24 Yuiis dedi: Hocam teknostore türkçe düzen olarak mı satıyor? Bir açıklama yazmamışlar ama olabilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ben F87 almıştım. Türkçe geldi.
Yuiis dedi: Hocam teknostore türkçe düzen olarak mı satıyor? Bir açıklama yazmamışlar ama olabilir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ben F87 almıştım. Türkçe geldi.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.183 Çözümler 5 6 Nisan 2025 #25 tueymo dedi: Evet hocam. Ben F87 almıştım. Türkçe geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, satıcı açıklamaya yazsa daha iyi olurmuş aslında, bazıları özellikle türkçe olmasını istiyor ve custom klavyelerde türkçe düzen bulmak kolay değil.
tueymo dedi: Evet hocam. Ben F87 almıştım. Türkçe geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, satıcı açıklamaya yazsa daha iyi olurmuş aslında, bazıları özellikle türkçe olmasını istiyor ve custom klavyelerde türkçe düzen bulmak kolay değil.