F/P %100 kablosuz mekanik klavye önerisi

Neden hocam 1 buçuk yıldır K552 modelini kullanıyorum herhangi bir problem yaşatmadı şu ana kadar ve öyle çok problem yaşayanı da görmedim duymadım

En büyük sorunu Outemu switch kullanması. Ayrıca daha iyileri varken bakılmaz redragona.

Merhaba. Kablosuz num pad dahil (%100 boyut) mekanik klavye arıyorum. Belirli bir bütçe yok ama olabildiğince F/P olmasını istiyorum. Switch tipi fark etmez. Önerdiğiniz bir model var mıdır?

Hocam f99 ve x98 proda da açtığım konuda anlattığım parolapara indirimini kullanabilirsiniz, daha uyguna almış olursunuz.

En çok sorun gördüğüm Akko klavye modelleri 5075B olanlardı. Onun dışındaki klavyelerde ben pek sorun görmedim internetteki yorumlara bakacak olursak. Sorun olarak belki şarj olma süresini sayabilirsiniz. Akko düşük fiyatlı klavyeleri pek hızlı şarj olmuyor sanırım. Sanırım diyeceğim çünkü Reddit üzerinde 1 günde şarj oluyor diyen de var 12 saatte şarj oluyor diyen de. Bir de Akko'nun kalite kontrolünü geliştirdiğini düşünüyorum. Genel olarak Akko ile pek sorun yaşanmıyor gibi duruyor artık. Sorun yaşayanların konuları genel olarak birkaç ay önce falan açılmış. Yeni açılan konulara pek rastlamıyorum.

Merhaba. Kablosuz num pad dahil (%100 boyut) mekanik klavye arıyorum. Belirli bir bütçe yok ama olabildiğince F/P olmasını istiyorum. Switch tipi fark etmez. Önerdiğiniz bir model var mıdır?
Hocam, bütçeyi biraz aşarsanız Aula F99 var, türkçe klavye hem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı