Herkese selamlar, Odyssey G4 monitör siparişi vermiştim. 2 kere ölü pikselli geldi, 3. monitörümü alacakken adamlar stok bitti dedi ve iade yapılacağını söyledi. Ben de bu monitörden iyice soğudum.
Bu monitörden F/P olarak daha iyi monitör önerilerinizi bekliyorum. Ve sizce iyi mi olmuş yoksa fırsat mı kaçmış elimden, bunu da yorumlayabilir misiniz?
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Philips evnia, Hepsiburada satıcısından aldım, üstelik kullanılmış dediğin gibi ölü pikselli kutusu açılmış vs. bir şeyde gelmedi üstelik. Şaşırttı beni Hepsiburada ama siz yine de şirketin kendisinden alırken dikkat edin geçen sıfır diye kullanılmış ekran kartı gönderdiler hatalarınıda kabul etmiyorlar büyük kumar oynadım.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu arada hatırlatayım VA panelde ghosting kaçınılmaz oluyor.
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu arada hatırlatayım VA panelde ghosting kaçınılmaz oluyor.
Önerileriniz için teşekkürler, R25F-30 modelini baya araştırdım ama çok tavsiye edilmiyordu sanirim, yanlisim varsa düzeltebilirsiniz. AOC markasının bu monitörünü gördüm, çok bilgi sahibi değilim. G4 ile kıyaslayabilir misiniz?
Hocam G3 modeli için özellikle çok gördüm. Ama G4 için öyle bir sorun olmadığından bahsediyorlardı. Zaten artık o paraya alabileceğim G4 monitör kalmadı maalesef
Philips evnia, Hepsiburada satıcısından aldım, üstelik kullanılmış dediğin gibi ölü pikselli kutusu açılmış vs. bir şeyde gelmedi üstelik. Şaşırttı beni Hepsiburada ama siz yine de şirketin kendisinden alırken dikkat edin geçen sıfır diye kullanılmış ekran kartı gönderdiler hatalarınıda kabul etmiyorlar büyük kumar oynadım.