F/P 2K Monitör Önerisi

Kendim kullanıyorum gayet başarılı bir monitör tavsiye ederim ASUS TUF VG27AQZ modelide var ama ikisi aynı hangisi ucuzsa ondan al.

Merhaba. 3060 Ti var ve oyunları 2K'da oynamak istiyorum. Şu anki monitörüm ASUS TUF 1080p 165Hz. Fiyat performans 2K monitör tavsiyeleriniz nelerdir?
Bütçe belirtmeden tavsiye istemeyin artık. F/P demek, eldeki bütçe ile alınabilecek en iyi performans demek. Eldeki bütçeyi bilmeden nasıl doğru yönlendirme yapılabilir?

Bütçe belirtmeden tavsiye istemeyin artık. F/P demek, eldeki bütçe ile alınabilecek en iyi performans demek. Eldeki bütçeyi bilmeden nasıl doğru yönlendirme yapılabilir?
Zaten en ucuz IPS 2k monitor 5.5k civarı bir şey alan kişi 2k daha ekleyince üstteki asus monitör tam f/p monitör oluyor.

(En ucuz olacak şekilde en iyi monitor hangisi diye sormaya çalışmış arkadaş) tahminimce.

Zaten en ucuz IPS 2K monitor 5.5k civarı bir şey alan kişi 2K daha ekleyince üstteki ASUS monitör tam F/P monitör oluyor.

(En ucuz olacak şekilde en iyi monitor hangisi diye sormaya çalışmış arkadaş) tahminimce.

Bencede öyle sormaya çalışmış ASUS TUF VG27AQ bakabilir ben kullanıyorum iyi bence zaten bu fiyat bandına en iyi F/P 2 ASUS monitör oluyor 6.900'e yakaladım ben stoku artınca o kadara düşüyor.

Zaten en ucuz IPS 2k monitor 5.5k civarı bir şey alan kişi 2k daha ekleyince üstteki asus monitör tam f/p monitör oluyor.

En ucuz ürünle Fiyat performans ürün arasında fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı