F/P 300W PSU önerisi

Bütçe
1000
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
İşçi
RAM
16 GB 2X8 2133 MHz
İşlemci
i5 6400
300W PSU'ya ihtiyacım var, gördüğüm kadarıyla sıfır çok iyi markaların ürünleri yok. 300W için fakat en azından sizin kullanıp memnun kaldığınız ürünler vs olur bana 300W PSU önerebilir misiniz?

O bütçede sıfır olarak şu düşünülebilir;

O bütçede sıfır olarak şu düşünülebilir;

Hocam elimde sıfır 500W PSU var aslında Xigmatek. Fakat şöyle bir durum var ki ben kesintisiz güç kaynağı kullanıyorum ve bu güç kaynağı 300W'lık, yani 500W'lık PSU'da güç vermiyor. Bende de takıntı var kesintisiz güç kaynağı olmadan PC kullanamıyorum. 500'lık bir kesintisiz güç kaynağı alsam oda çok para benim bilgisayara değmez yani. Kafam bu aralar çok karışık :D.

Diğer parçalar nedir?

Intel i5 6400
8x2 16 GB 2133MHz RAM
GTX 745 4 GB (şu an takılı değil bunda arıza var sanıp çıkarmıştım)
1 TB HDD

@aliaksandr güç kaynağınız 500W olsa da sisteminizin harcadığı güç kadar kullanılacaktır. UPS'nin sistemi besleyecek güçte olduğuna ve akülerinin sağlam olduğuna emin misiniz?

Evet UPS'in düzenli bakımlarını yaptırıyorum. Haziran 1'de aküsünü değiştirdim servise götürüp. 500W enerji kullanıp veremediğinde bilgisayara ASRock Intel Arc A580 Challenger takılıydı zaten bu Zigmatek'i de onun için almıştım. Bu ekran kartı arızalı çıktı geri verince 500W PSU elimde öylece kaldı. Arc A380 takılıyken UPS onu besleyememiş olabilir normaldir. 500W PSU taksam 300W kullanır mı gerçekten? Böyle olursa çok iyi olur benim için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00