F/P airfry önerisi

BlackeagLee

Megapat
Katılım
4 Haziran 2016
Mesajlar
904
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar fiyattan ziyade güzel bir ürün olsun 1 ay once lydsto markanın 5lt airfryini aldim 1000tlye ilk geldiginde problem yoktu fakat daha sonra sebzeyi bile 1 saatte pişirmemeye başladı yorumlara bakarak almıştım herkes memnundu sonra iade ettim. Şimdi Philips'lere baktım onlarda ne kadar büyük litreli olursa olsun değişik bir mekanizması var ve haznesi tam kapasite kullanılmıyor. Bilmiyorum kararsızım önerilerinizi bekliyorum. 5 litre ve üzeri olsun 7 kişilik bir aileyiz.
 
Arkadaşlar fiyattan ziyade güzel bir ürün olsun 1 ay once lydsto markanın 5lt airfryini aldim 1000TL'ye ilk geldiginde problem yoktu fakat daha sonra sebzeyi bile 1 saatte pişirmemeye başladı yorumlara bakarak almıştım herkes memnundu sonra iade ettim. Şimdi Philips'lere baktım onlarda ne kadar büyük litreli olursa olsun değişik bir mekanizması var ve haznesi tam kapasite kullanılmıyor. Bilmiyorum kararsızım önerilerinizi bekliyorum. 5 litre ve üzeri olsun 7 kişilik bir aileyiz.

Aslında xxldan bahsediyorsanız o mekanizma çıkabiliyor ve ana bölümde pişirilebiliyor haberiniz olsun.
 
Aslında xxldan bahsediyorsanız o mekanizma çıkabiliyor ve ana bölümde pişirilebiliyor haberiniz olsun.

Baktığımda içindeki hazneyi çıkardığın zaman 7.3 litrede bile ufacık kalıyor gibi görünüyor. Lydsto'nun aldigim airfryında tam kapasite kullanıyordum hazneyi. 9650/90 XXL takip ediyorum ama bilmiyorum
 
Yui markasına bakabilirsiniz. Biz genelde patates kızartması için kullanıyoruz, fiyatına göre bence gayet makul ama sadece bizde mi böyle bilmiyorum; patateslerin yarısı yumuşacık, yarısı normal, bir diğer yarısı da sert oluyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı