AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 2 26 Kasım 2019 #11 Arkadaşlar başka önerisi olan yok mu? Motionless IN White dedi: Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı Bu var hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu almayı düşünüyorum. Daha iyisini bulamam herhalde bu fiyata değil mi?
Arkadaşlar başka önerisi olan yok mu? Motionless IN White dedi: Acer VG240YPbiip 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı Bu var hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu almayı düşünüyorum. Daha iyisini bulamam herhalde bu fiyata değil mi?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.839 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 26 Kasım 2019 #12 AcemiTeknocu dedi: Arkadaşlar başka önerisi olan yok mu? Bunu almayı düşünüyorum. Daha iyisini bulamam herhalde bu fiyata değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda İPS monitör'ler içinde en uygun fiyatlısı bu, Alabilirsiniz.
AcemiTeknocu dedi: Arkadaşlar başka önerisi olan yok mu? Bunu almayı düşünüyorum. Daha iyisini bulamam herhalde bu fiyata değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda İPS monitör'ler içinde en uygun fiyatlısı bu, Alabilirsiniz.
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 2 27 Kasım 2019 #13 Kontrast değeri ne demek acaba ? Düşük gibi biraz. Motionless IN White dedi: Şu anda İPS monitör'ler içinde en uygun fiyatlısı bu, Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AOC 24G2U diye bir monitor gördüm. Kusura bakmayın sizi de yoruyorum.
Kontrast değeri ne demek acaba ? Düşük gibi biraz. Motionless IN White dedi: Şu anda İPS monitör'ler içinde en uygun fiyatlısı bu, Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... AOC 24G2U diye bir monitor gördüm. Kusura bakmayın sizi de yoruyorum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.839 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 27 Kasım 2019 #14 AcemiTeknocu dedi: Kontrast değeri ne demek acaba ? Düşük gibi biraz. AOC 24G2U diye bir monitor gördüm. Kusura bakmayın sizi de yoruyorum. Genişletmek için tıkla... 24G2U O Fiyata alınabilir, Ancak Acer ile neredeyse aynı özelliklere sahip seçim sizin.
AcemiTeknocu dedi: Kontrast değeri ne demek acaba ? Düşük gibi biraz. AOC 24G2U diye bir monitor gördüm. Kusura bakmayın sizi de yoruyorum. Genişletmek için tıkla... 24G2U O Fiyata alınabilir, Ancak Acer ile neredeyse aynı özelliklere sahip seçim sizin.