F/P ekran kartı önerisi

Kaça almıştınız ?
Tam hatırlamıyorum ben toplu bir şekilde almıştım. Sanırsam 2800 falandı ekran kartı.
4000TL üstüne 5700xt almak yerine 2070S alınmalı.Performans anlamında çok az daha önde ama önemli olan bu performans farkından ziyade driver sorunları vs. 4000TL ve üstü gibi fiyatlar verilmez bence.
Driver sorunu yaşadığınız sürümü söyler misiniz ? Ben kullanıyorum ve driver sorunu dediğiniz şeyler yaklaşık 3 ay önce sorunsuz bir biçimde çözüldü.

Tam hatırlamıyorum ben toplu bir şekilde almıştım. Sanırsam 2800 falandı ekran kartı.

Driver sorunu yaşadığınız sürümü söyler misiniz ? Ben kullanıyorum ve driver sorunu dediğiniz şeyler yaklaşık 3 ay önce sorunsuz bir biçimde çözüldü.
Ben 3500TL'ye kadar 5700xt alınabilir diyorum ama zaten 4000TL'nin üstüne çıkıldığında daha performanslı ve sıkıntı yaşayanın daha az olduğu 2070S var.Tamamen bütçe meselesi.

Ben 3500TL'ye kadar 5700xt alınabilir diyorum ama zaten 4000TL'nin üstüne çıkıldığında daha performanslı ve sıkıntı yaşayanın daha az olduğu 2070S var.Tamamen bütçe meselesi.
Nvidia ekibinin 5-6 FPS fark yaratan (o da taş çatlasın) ekran kartını almaya gerek yoktur zannımca. Kullanmak isteyen için gayet ideal bir ekran kartıdır. Saygılarımla.

Nvidia ekibinin 5-6 FPS fark yaratan (o da taş çatlasın) ekran kartını almaya gerek yoktur zannımca. Kullanmak isteyen için gayet ideal bir ekran kartıdır. Saygılarımla.
Arkadaşın bütçesi yettiği için öneriyorum.5700XT ile çok sorun yaşayan da var yaşamayan da.Parası yettiği için bu riski olabildiğince azaltmasını öneriyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı