F/P FiveM için mikrofon önerisi

Anladım hocam, sadece tak kullan galiba. Driver falan var mı bunda peki? O alet neye yaramakta hocam? Çok soru soruyorum farkındayım ama şu ana kadar USB mikrofondan başka bir şey kullanmadım.

Hayır driver yok.(en azından benim bildiğim kadarıyla) bu tip kondester mikrofonlar ayrı güç kaynağına ihtiyaç duyuyor çalışabilmek için. Ondan dolayı ayrı güç kaynağı var. USB mikrofonlar gücü direk PC'den alıyor çok güç tüketmedikleri için.

Hayır driver yok.(en azından benim bildiğim kadarıyla) bu tip kondester mikrofonlar ayrı güç kaynağına ihtiyaç duyuyor çalışabilmek için. Ondan dolayı ayrı güç kaynağı var. USB mikrofonlar gücü direk PC'den alıyor çok güç tüketmedikleri için.
Anladım hocam, sipariş veriyorum şimdi, sağ olun önerdiğiniz için.

Sadece kol bulunmuyor bu sette. Bunada bakabilirsin:

Çoğu mikrofon modeifiye edilebiliyor hocam. Bende bu modeli jlı 2555 ile uyumlu olmasından ve ucuz olduğundan aldım. Pop filter var fakat çoğu zaman kullanmıyorum. Görünüş olarakda biraz değiştirdim 🙃

Eki Görüntüle 2519243
Solocast icin en fazla pop filter ile shock mount takabiliyorsunuz o kadar hocam. Daha fazlasini yapani da gormedim su ana kadar zaten.

Mikrofonu guzel kisisellestirmissiniz. Half Life'taki su kucuk yaratiklara benzettim :D. Hos durmus elinize saglik.
Kolsuz olanı da alırım hocam, kullanabilirim onu alırım yani. Ama bilmediğim çok şey var. Mesela bir aparat gördüm ayrıyeten güç isteyen bir şey, kablosunu yanında gönderirler yüksek ihtimalde, onun ayarını nasıl yapacağız?
Bulabilirseniz kolu olandan alabilmeniz en iyisi bu arada. Kol olmayinca masaya soyle bir degseniz bile onun yarattigi titresim mikrofona gidiyor. Ayni sekilde klavye ve fare sesleri de gidiyor. CS2'de "hello" dedigimde kimse takmiyor beni. Mikrofonu acip klavye tuslarina takir takir hizlica basinca ayni sekilde cevap veriyorlar ve oyle muhabbete basliyoruz :). Ondan dolayi ben kullanmiyorum sahsen.

Solocast icin en fazla pop filter ile shock mount takabiliyorsunuz o kadar hocam. Daha fazlasini yapani da gormedim su ana kadar zaten.

Mikrofonu guzel kisisellestirmissiniz. Half Life'taki su kucuk yaratiklara benzettim :D. Hos durmus elinize saglik.

Bulabilirseniz kolu olandan alabilmeniz en iyisi bu arada. Kol olmayinca masaya soyle bir degseniz bile onun yarattigi titresim mikrofona gidiyor. Ayni sekilde klavye ve fare sesleri de gidiyor. CS2'de "hello" dedigimde kimse takmiyor beni. Mikrofonu acip klavye tuslarina takir takir hizlica basinca ayni sekilde cevap veriyorlar ve oyle muhabbete basliyoruz :). Ondan dolayi ben kullanmiyorum sahsen.
Hocam ayrıyeten satarlar mı kolu? satarlarsa ayrıyeten alayım.

Tamamdır buradan alacağım o zaman, sağ olun teşekkür ederim.

1750718892866.png

Bağlantıları bu şekilde yapacaksınız hocam. O jak girişi olan ve USB'ye çeviren şeyi kullanmayacaksınız. Şu videodan yardımda alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Solocast icin en fazla pop filter ile shock Mount takabiliyorsunuz o kadar hocam. Daha fazlasini yapani da gormedim su ana kadar zaten.

Mikrofonu guzel kisisellestirmissiniz. Half-Life'taki su kucuk yaratiklara benzettim :D. Hos durmus elinize saglik.

Teşekkürler hocam. Ben modifiye derken mikrofonun içindeki anakart(pcb) kısmından bahsettim. Eğer anakartta belirli bileşenler varsa kapsül upgrade edilebiliyor.

Ben modifiye derken mikrofonun içindeki anakart(pcb) kısmından bahsettim. Eğer anakartta belirli bileşenler varsa kapsül upgrade edilebiliyor.
Vay, bir bakayim o zaman. Bir suredir aklimda custom modifiye edilmis mikrofon koleksiyonu yapma gibi bir fikir vardi. Diger hobilerimle beraber biraz pahaliya patlayacak gibi ama olsun. Hobi hobidir, her insanin olmazsa olmazi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı