Hocam 7800XT mi yoksa 9060XT mi tercih edilmeli şu an birkaç video izledim 7800XT daha yüksek FPS veriyor.
7800XT daha performanslı olacaktır fakat hazır sistem fiyatı da 40k seviyelerinde. 9060XT sistemler ise 30-35k aralığında olacaktır. TechPowerUp sitesinde %9'luk performans farkı olduğu öngörülüyor. 9060XT fiyat olarak daha uygun, performansı %9 daha az olsa da tensor çekirdekleri bulunduğu için Ray Tracing, Frame Gen ve FSR gibi teknolojiler çok çok daha iyi çalışıyor. 7800XT'de olan FSR3 kullanılacak bir seviyede değil. Yeni nesil oyunlarda Ray Tracing zorunlu olduğu için 7800XT daha az performans verecektir. Benim tavsiyem kesinlikle 9060XT'den yana olur.
Arkadaşın'da belirttiği gibi %9-10 luk bir performans farkı olsada FSR 4 ve yeni AMD teknolojileri ile o fark kapanıyor hatta 9060 XT geçiyorHocam 7800XT mi yoksa 9060XT mi tercih edilmeli şu an birkaç video izledim 7800XT daha yüksek FPS veriyor.
Şu an için tercihiniz ne olur hocam? 5060 Tİ mı 9060xt mi. Bir de önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Teşekkürler.Arkadaşın'da belirttiği gibi %9-10 luk bir performans farkı olsada FSR 4 ve yeni AMD teknolojileri ile o fark kapanıyor hatta 9060 XT geçiyor
Şu an için tercihiniz ne olur hocam? 5060 Ti mı 9060XT mi? Bir de önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Teşekkürler.
Toplama mı hazır mı tercih etmeliyim sizce? Çok iyi bir hazır sisteme rastlayamadım.Bütçe varsa 5060 Ti yoksa 9060XT hocam.
9060 XT daha iyi olur, kas gücü olarak daha güçlü bir kart ve AMD FSR 4 ile gayet güzel bir RT performansı'da sunuyor artık, iki kart arasında 3-4k var ve bu fiyata zerre değmez.Şu an için tercihiniz ne olur hocam? 5060 Tİ mı 9060xt mi. Bir de önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Teşekkürler.
Peki f/p bildiğiniz bir hazır sistem var mı? Unutmadan ekleyeyim pc yi en erken 1 ay sonra alabilirim. 9060 xt fiyatı 15k bandına düşebilir diyenler var.9060 XT daha iyi olur, kas gücü olarak daha güçlü bir kart ve AMD FSR 4 ile gayet güzel bir RT performansı'da sunuyor artık, iki kart arasında 3-4k var ve bu fiyata zerre değmez.
9060 XT VS 5060ti test edilen oyun performanslarının ortalaması olarak;
9060 XT %9 daha güçlü çıkıyor.
Evet fiyatı düşebilir.Peki f/p bildiğiniz bir hazır sistem var mı? Unutmadan ekleyeyim pc yi en erken 1 ay sonra alabilirim. 9060 xt fiyatı 15k bandına düşebilir diyenler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.