Mustafa773
Hectopat
Arkadaşlar F/P uygun fiyata sağlam güzel hava soğutucu önerebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar F/P uygun fiyata sağlam güzel hava soğutucu önerebilir misiniz?
Ben kullanıyorum memnunum en son 929 TL'ye almıştım zam yemiş bayağı.![]()
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Beyaz modeli kalmış daha ucuz.Ben kullanıyorum memnunum en son 929 TL'ye almıştım zam yemiş bayağı.![]()
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben hocamın attığı SE 214 XT modelini sipariş verdim.![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Ben hocamın attığı SE 214 XT modelini sipariş verdim.
Bende Ryzen 5 5600 sipariş ettim.Bu attığımın aynı özelliklerine sahip olan AG400 kullanıyorum 5600 vb için rahatlıkla 4.4 GHz'de soğutuyor.
Ben 3600 ile kullanıyorum. Ben 4.2 GHz'de, 1.1 voltaj ve BIOS'tan manuel fan ayarlarında ile oyunda 52 derece gördüm. İnternette gezerken 40-50 derece arası kullanıyorum. Umarım kafanda bir fikir oluşturmuştur.
Bende Ryzen 5 5600 sipariş ettim.
Ryzen 5 5600 için bu soğutucu dediğiniz gibi rahatlıkla yeterli.
Artı olarak Arctic MX-4 macun aldım.
Başka bir macun öneriniz varsa iptal edip önerdiğiniz macunu alabilirim.
Teşekkür ederim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.