Çok yüksek rakamlar olmayacak sekilde ele rahat oturan, beni bir süre götürebilecek bir mouse arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Çok yüksek rakamlar olmayacak sekilde ele rahat oturan, beni bir süre götürebilecek bir mouse arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
helios 2 dışındakiler bütçesini aşıyor![]()
WAIZOWL OGM Pro v2 Kanagawa Wave Mouse
Pro V2 versiyonu OGM Pro’dan %28 daha hafiftir, daha çevik, duyarlı bir his sağlar ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için oyuncuların kontrolünü artırır.www.gaming.gen.tr
![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
![]()
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe kısmını görmemişim üstte yazdığı içinhelios 2 dışındakiler bütçesini aşıyor
ATK A9 veya X1 serilerine veya MCHOSE A5'e bakasbilirsin.
MCHOSE A5 Ultra Mı yoksa ATK Felanmı almalıyım arasında cok bir fark var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.