F/P kablosuz oyuncu klavyesi onerisi

Razer ve SteelSeries tarzi markalar cagi yakalayamamis urune degil logoya para verdigin markalar. Alinmaz. E-YOOSO'dan cok daha iyi secenekler cokca var. Machenike K500b, Royal Kludge R65-R75 gibi.

Attigim en iyisi. V87 kendi butcesinin en iyilerinden. Fun 60 ise manyetik switch isteniyorsa bakilabilir ama daha iyi manyetikler var, hem yazim hissiyati hem de malzeme kalitesi daha geride ayrıyeten.

Hocam 2K bütçeye bana rekabetçi oyunlar için klavye önerebilir misin?

Hocam 2K bütçeye bana rekabetçi oyunlar için klavye önerebilir misin?

Ajazz AK680 Max alabilirsin butceyi 300 TL arttirirsan.

Bahsettiğin klavyede omni point bile yok dostum ha malzeme kalitesi konusunda gayet haklısın SteelSeries'ler tamamen plastik gibi bir şey büksen bükülür ancak onun dışında gayet de ilerisinde bahsedilen klavyenin.

Omni point var diye daha ileridemi oldu 😃. Yalitim olarak bile arada ucurum var. Fiyatina degen bir klavye degil Apex Pro mini.

Omni point var diye daha ileridemi oldu 😃. Yalitim olarak bile arada ucurum var. Fiyatina degen bir klavye degil Apex Pro Mini.

VGN V87 mi AK680 Max mı Fun 60 Pro mu?

Omni point var diye daha ileridemi oldu 😃. Yalitim olarak bile arada ucurum var. Fiyatina degen bir klavye degil Apex Pro Mini.

Bahsettiğin klavye mekanik ve Apex Pro Mini manyetik bu bile aradaki farkı gösterir, bahsettiğin klavyeyi materyal kalitesinden fazla ileri taşıyan tek şey isteğe göre daha fazla değiştirilebilir Apex'e göre.

Bahsettiğin klavye mekanik ve Apex Pro Mini manyetik bu bile aradaki farkı gösterir, bahsettiğin klavyeyi materyal kalitesinden fazla ileri taşıyan tek şey isteğe göre daha fazla değiştirilebilir Apex'e göre.

Manyetik olunca nolmus? Kat kat daha iyi manyetikler var.

VGN V87 mi AK680 Max mı Fun 60 Pro mu?

Yazim hissiyati istiyorsan v87. AK680 Max ise manyetik istiyorsan. Yazim hissiyati olarak da kotu degil Fun 60 kadar.

Manyetik olunca ne olmuş? Kat kat daha iyi manyetikler var.

Yazim hissiyati istiyorsan v87. AK680 Max ise manyetik istiyorsan. Yazim hissiyati olarak da kotu degil Fun 60 kadar.

Açıkçası en hoşuma giden V87 oldu %100 olduğu için Hz ve ms değerlerini göremedim fakat bilgin var mıdır hocam.

Açıkçası en hoşuma giden V87 oldu %100 olduğu için Hz ve ms değerlerini göremedim fakat bilgin var mıdır hocam.

1000 Hz hocam standart olarak mekanik klavyeler. Standart oyuncular icin yeterli gayet. 8000 Hz cok buyuk bir maharet degil. Snaptap ve Rapid Trigger isteyip istemedigine bagli daha çok.

Manyetik olunca ne olmuş? Kat kat daha iyi manyetikler var.

Elbette vardır ama bu Apex'in bahsettiğin klavyeden iyi olduğunu değiştirmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı