Öncelikle merhaba, forumda yeniyim. PC toplamaya karar verdim ama kendime uygun kasa seçmekte zorlanıyorum. Aklımda Sharkoon TG5 modeli var ama ne kadar iyi bir kasa emin değilim. Şöyle hava akışı güzel, estetik, kablolaması kolay, F/P, ATX kasa arıyorum. Bütçem en fazla 450TL olarak belirledim. PSU dahil değil.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Cylon Pro Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 6 x 12cm veya 5 x 14cm ve 1 x...
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aerocool Aero One Frost, Aerocool Cylon Pro RGB, Sharkoon RGB Flow ARGB, Sharkoon TG5 ve Sharkoon Night Shark modellerini beğendim ama bu kasalar arasında hala karar veremiyorum. Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bu kasalar arasından bir favoriniz var mı?
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!