Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY (PSU)
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY (PSU)
PSU'ya çok güvenmeyin. Bütçeniz olduğunda mutlaka değiştirin.Arkadaşlar ürünleri aldım aşağıda link bırakıyorum. Gayet memnunum.
![]()
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
İkisindede Sepette %10 indirim hakkı verdi öylelik aldım. Sharkoon daha önceden kullanmıstım. Ama maknayi belki ileride Upgrade ederekte satarım mantığı ile poweri biraz daha iyi tuttum.
PSU'ya çok güvenmeyin. Bütçeniz olduğunda mutlaka değiştirin.
Herkesin kendi fikri fakat eğer bütçe aşılamıyorsa PSU olarak FSP Hydro veya XPG Paylon 650W seçip para biriktirene kadar uzay montaj kullanırdım. Şahsen o kadar para verip aldığım sistemi güvenmediğim PSU'ya emanet etmem.PSU'nun V1 sürümü sıkıntılı idi. V2 sürümünde beyağı iyileştirmeler olmuştu. Hatta 1 ay falan kullanma sağlamıştım. Pekte olumsuz şeyler duymadım. Siz bu fiyat bandında ne önerirdiniz. Rampage bile bu fiyatlarda ki rampageyede hiç güvenmem Power konusunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.