Pardon siz kullanımını eleştirmişsiniz tam okumadım yukarıyı. Benim demeye çalıştığım p/F şeklinde kullanılması gerektiğiydi farklı şeylerden bahsetmişiz .
Xiaomi Piston Basic Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Konuya gelecek olursak; Ülkemizde F/P sayılmayacak bir ürün bile, bizde F/P algısı yaratıyor.
Kullanım olarak bayağı yanlış kullanıldığını düşünüyorum. Ucuz olan her şey fiyatını tam olarak hakkeden bir performans veriyor diye bir şey yok. Sadece bu konuda yanlış kullanılsa hadi neyse de ucuz olan her şey mi F/P arkadaş. Kaliteyi performansı bırakın hasarlı ürünleri F/P olarak satıldığını bile gördüm. Birkaç ölü pikselli F/P monitör. Ya da Coil Whine sorunlu F/P PSU...
@Mithat Berhan Aynen öyle. Tabii bu kullanıcının ne istediğine bağlı olarak değişebilir, sonuçta herkesin F/P anlayışı aynı değil. Bu ürün için dediklerin çok doğru, 40 TL'ye sunduğu performans fiyatına göre gayet yeterli.
Xiaomi Piston Basic Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Konuya gelecek olursak; Ülkemizde F/P sayılmayacak bir ürün bile, bizde F/P algısı yaratıyor.