zK_KoTa
Hectopat
Daha fazla
Merhaba değerli forum üyeleri inşallah gününüz iyi geçiyordur. Son zamanlarda klavyemin boşluk tuşu ve diğer tuşlar ara ara basmamaya başladı ve bozulacakmış hissiyatı vermeye başladı sanırsam ömrü bitmek üzere. Ben de klavye fiyatları daha fazla pahalanmadan klavye almaya karar vermiş bulunmaktayım. Bütçem birazcık açık (oynak) 180 TL ila 350 TL arası. Eğer güzel olduğunu düşündüğünüz daha yüksek fiyatlı klavyeler varsa bütçemi birazcık daha zorlayabilirim. İstediğim özellikler: Işıklı olması (Eğer öneri cidden güzelse RGB olmak zorunda değil. RGB olmayan türlerden de olabilir.), plastikten yapılmış klavyeleri uzun zamandır kullanmıyordum bu nedenle alışık değilim mekanik veya mekanik hisli olmasını tercih ederim. Beni uzun süre götürebilecek olan ve dıştan görüntüsünün güzel olduğu, kolay kullanılabilir bir klavye arıyorum. Evet fiyatlar çok arttı farkındayım ama bu aralıkta en uyguna alınabilecek klavye/klavyeler nelerdir? Yakın zamanda indirim olur mu? İndirimleri takip etsem işime yarar mı?(Malum her saniye artıyor dolar ne olacağını bilemiyorum.) Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim iyi günler.