F/P klavye önerisi

Drmysterioo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, AMD Radeon 7800 XT, 16 GB DDR5 RAM, 1 TB NVMe M.2 SSD, Aula F75, AJAZZ AJ159 PRO Gaming Mouse, Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3
Dün gece ilk masaüstü sistemimin siparişini verdim dolayısıyla mouse hariç bir ekipmanın yok. Monitör için MSI G274qpf E2 modelini aldım ama klavye için bir tercihte bulunamadım. Mümkünse Türkiye'de satılmasını istiyorum, 1 ay kargo beklemek istemiyorum. Bir klavyeye 3000TL falan vermek de istemiyorum ama iyi bir klavye ne kadar olur çok fikrim de yok ne yazık ki. En azından TKL olması tercihim. F/P oranı yüksek beni üzmeyecek klavye tavsiyesi alabilir miyim?

Temu üzerinden Aula F75 stoku bekleyin hocam.
Geliyorlarrrrr.

Onu görünce ben de çok istedim de hem stok bekleyeceğim üstüne 1 ay kargo bekleyeceğim. Beklememek için idarelik klavye masrafı çıkacak bir de o yüzden bilemedim. İdarelik bir klavye olsaydı evde çok iyi olacaktı.

Onu görünce ben de çok istedim de hem stok bekleyeceğim üstüne 1 ay kargo bekleyeceğim. Beklememek için idarelik klavye masrafı çıkacak bir de o yüzden bilemedim. İdarelik bir klavye olsaydı evde çok iyi olacaktı.

1 ay sürmesi imkansız hocam benimki 7 günde İstanbul'a geldi.

1 ay sürmesi imkansız hocam benimki 7 günde İstanbul'a geldi.

Ben 1 kere sipariş verdim 25 30 günü bulmuştu gelmesi. O yüzden direkt eklemiştim Temu'yu. Tahmini teslim tarihi bittikten 10 gün sonra gelmişti hatta öyle bir fark vardı. Şu an öyle değilse onu bekleyebilirim belki o zaman.

Kargo 10 günde geliyor bugün stok geldi ve bitti takip etmeniz lazım.

Ara ara kontrol edeyim o zaman.
Direkt Türkiye'den alabileceğim bir model var mı peki F75 yakında stoka gelmezse diye.

Ben 1 kere sipariş verdim 25 30 günü bulmuştu gelmesi. O yüzden direkt eklemiştim Temu'yu. Tahmini teslim tarihi bittikten 10 gün sonra gelmişti hatta öyle bir fark vardı. Şu an öyle değilse onu bekleyebilirim belki o zaman.

Ara ara kontrol edeyim o zaman.
Direkt Türkiye'den alabileceğim bir model var mı peki F75 yakında stoka gelmezse diye.

Sarı siteden alabilirsiniz pg ile ya da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı