F/P mekanik klavye önerisi

Hocam Rampage ile benim de çok yaşanmışlığım var. İyi bir marka olmamasına rağmen, devamlı bozulmasına rağmen 4-5 Kulaklığı var elimde hepsi bozuk. Bu klavyeyi de arkadaşımın "Diğerleri gibi değil." tavsiyesiyle fiyatı 760₺ diye almıştım. Ve haklıymış 2 seneyi sıkıntısız dolduracak bir "Rampage" ürünüm olacağını düşünmezdim. Yine de güvenmiyorsanız haklısınız.

Ama Wraith'e şans verin derim.

Noname mcu, alınmaz, kronik sorunlarıyla meşhur, Rampage'nin ürünleri sıkıntılı ama herkeste olacak diye bir şey yok maalesef.

Noname mcu, alınmaz, kronik sorunlarıyla meşhur, Rampage'nin ürünleri sıkıntılı ama herkeste olacak diye bir şey yok maalesef.
Hocam kronik sorunuyla kendim ve çevremde karşılaşmadığım/karşılaşmadıkları için tavsiye etmiştim Wraith'i siz veya bir başkası yaşadıysa haklısınız. Rampage'i kötülemekte de haklısınız dediğim gibi bende kötülüyorum ama sizce de bu klavye kötü olsaydı çoktan bir sıkıntısını görmemiz gerekmez miydi?

Hocam kronik sorunuyla kendim ve çevremde karşılaşmadığım/karşılaşmadıkları için tavsiye etmiştim Wraith'i siz veya bir başkası yaşadıysa haklısınız. Rampage'i kötülemekte de haklısınız dediğim gibi bende kötülüyorum ama sizce de bu klavye kötü olsaydı çoktan bir sıkıntısını görmemiz gerekmez miydi?

Wraith marka sadece hocam ürünleri satıyor Wraith'i kötülemem, iade konuları kötü sadece o kadar, kronik sorunlar herkeste olacak diye bir kural yok, sen yaşamazsın o yaşar sen önerdin diye suçu sana atar yani önermekte sorun yok bazı kişileri ölesiye savunuyor, sırf TikTok'u bu yüzden bile bırakmışımdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı