F/P koltuk tavsiyesi

Konuda F/P oranı yüksek bir oyuncu koltuğu önerin dememiş, oyuncu koltuğu da önerin dememiş, sen gitmişsin oyuncu istasyonu önermişsin, okuduğunu anlamışsındır umarım konuda. Pahalı sistem konularına bakarsanız herkes bütçesini belirtiyor, bütçem şu kadar veya yüksek diyor, merak etmeyin 2013'ten beri bu forumdayım, bu forumdan önce de blogunu takip ediyordum, blogtan önce de başka yabancı/yerli sitelerde takıldım. Okuduğumu net anlayıp, yorumlayabilecek kadar kaldım bu piyasada.
Evet okuma yazma seviyesi forumda kalma süresine göre belirlenir. Hatta forumun bloglarını takip edenler en üst mertebeye laik görülür. Yabancı sitelerde bulunmaktan okuma yazma oranı fazla olan insanların bu deneyim sayesinde üstün zekalı olduğu da belirlenmiştir.
Oyuncu istasyonunda masaj sistemine sahip bir XDrive koltuk bulunmaktadır. Herhangi bir mönitör bulunmamaktadır.
İsminin istasyon olmasının sebebi masajlı bir koltuğa sahip olmasından, ayarlanabilir üç monitör kullanma imkanı sunmasından ve hareketli platforma sahip olmasındandır. Yani dilerseniz sadece koltuk olarak da kullanabilirsiniz.
Ayrıca kendi türünde F/P bir üründür. Neden F/P oranı düşüktür anlayamadım.

Şaka bir yana bu kadar uzun süre forumda kalmışsınız ancak buna rağmen hiç haklı veya haksız olduğu konuda forumda uzun kalma süresine göre kendini yücelten insan görmemişsiniz herhalde. Ben bile çok kısa süredir burada olmama rağmen kimseyi bu yolla iğneleyen üyeyi görmemiştim. Oysaki şu kısa sürede bile kim bilir tezat durumdaki kaç kişiye şahit olmuşumdur.
 
Yahu kardeşim, bana laf atıyorsun, sonra konuyu uzatıyorsun, yazdıklarınla kendini saçma ve komik duruma düşürüyorsun. Adam oyuncu koltuğu bile istememiş gidip önermişsin, sanki düzgün bir öneri yaptın da ona kızgın attık, cevap vermiyorum bundan sonra çünkü değmez. Tüm mesajlarıma, konularıma bakabilirsin, bu konuda dahil olduğu gibi haksız olduğum bir tane konu yok. Bu arada engelliyorum seni, bir sazan daha işte.
 

Geri
Yukarı