F/P kulaklık önerisi

813898

Femtopat
Herkese selamlar, günlük kullanımda sırt çantasında taşıyacağım (normalde sırt çantası taşımaz bu yüzden kulak içi derdim ama kulak üstüne de açığım artık) kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
1- En önemlisi hemen bozulmamalı veya performans kaybına uğramamalı.
2- Ses kalitesi güzel olsun, mikrofonu olmasa da olur.

Şimdi gir kardeşim araştır diyebilirsiniz, Enes Özen'i bu konuda sürekli takip ediyorum etmesine de adam sadece o an için değerlendiriyor, birkaç ay sonra kulaklık kendini salabiliyor. Bu yüzden size danışmak istedim. Bütçem kulaklığa bağlı ama olabildiğinde uygun bir şey olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir?
Şimdi 30 binlik Sennheiser atacağım olmayacak. :D

Hocam biliyordum sorulacağını da şansımı denedim :) ya şimdi Sennheiser de kullandım KZ ve AKG de aktif olarak kullanıyorum. Daha önce birçok marka da denedim kulaklıkta bütçeden kısmam ama üniversite açılacak cepte metelik yok. 1000 1500 arası olabilir.

Herkese selamlar, günlük kullanımda sırt çantasında taşıyacağım (normalde sırt çantası taşımaz bu yüzden kulak içi derdim ama kulak üstüne de açığım artık) kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
1- En önemlisi hemen bozulmamalı veya performans kaybına uğramamalı.
2- Ses kalitesi güzel olsun, mikrofonu olmasa da olur.

Şimdi gir kardeşim araştır diyebilirsiniz, Enes Özen'i bu konuda sürekli takip ediyorum etmesine de adam sadece o an için değerlendiriyor, birkaç ay sonra kulaklık kendini salabiliyor. Bu yüzden size danışmak istedim. Bütçem kulaklığa bağlı ama olabildiğinde uygun bir şey olsun.
Enes ozene bakarak almanizi onermem. Sadece o kulakligi o anda incelemis gibi bir video yapisina sahip.
Hocam biliyordum sorulacağını da şansımı denedim :) ya şimdi Sennheiser de kullandım KZ ve AKG de aktif olarak kullanıyorum. Daha önce birçok marka da denedim kulaklıkta bütçeden kısmam ama üniversite açılacak cepte metelik yok. 1000 1500 arası olabilir.
Kablolu/kablosuz?

Buds fe oneririm. Veya shenzenaudio'dan moondrop space travel al. Her iki kulaklik da temiz ve renkli bir ses yapisina sahip. Buds fe denemistim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı