F/P M.2 SSD tavsiyesi

F/P SSD

• Kingston A2000

Oy: 4 21,1%
  • Kingston KC2000

Oy: 0 0,0%
  • 970 Evo Plus

Oy: 13 68,4%
  • PM981a

Oy: 2 10,5%

• Oy verenlerin toplamı
    19

gearbass

Hectopat
Bilgisayarım tek çentikli M.2 portu var bu ürünler arasında kaldım. Sadece Windows ve Rust için kullanılacak fazla para vermek istemiyorum. Benim için hangisi daha F/P olur?

Son olarak bilenden al güvenilir midir diğer yerlerden biraz daha ucuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu model işini görür. Uygun bütçeli çoğu PC'de M.2 kullanılıyorsa bu modelin 512 GB versiyonu kullanılıyor. İçinde soğutma plakasıyla geliyor eğer anakartında dahili bir tane yoksa bu da işini görür. Bunun bir de RGB'li olanı var ama plastik içerdiği için ısınma sorunu yapabilir. RGB hastası değilseniz bu model ideal.

Sadece bu 4'ü arasından birini almak istiyorum Evo Plus için o kadar para vermeye değer mi kullanacaklarım belli bir de alacağım site güvenilir mi?

Sadece bu 4'ü arasından birini almak istiyorum Evo Plus için o kadar para vermeye değer mi kullanacaklarım belli bir de alacağım site güvenilir mi?

Kingston modeller kesinlikle parasını hakketmiyor. Samsung'da hızlı ama aşırı pahalı. Ne için kullanacağınızı söylerseniz, daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı