Bütçen nedir dostum? Konu nasıl onaylanmış anlamadım.Başlıkta belirttiğim gibi fiyat performansa basit işlerimi ve Valorant PUBG gibi oyunları oynatabilecek bilgisayar önerisi verebilecek olan varsa yardımcı olabilir mi?
Başlıkta belirttiğim gibi fiyat performansa basit işlerimi ve Valorant PUBG gibi oyunları oynatabilecek bilgisayar önerisi verebilecek olan varsa yardımcı olabilir mi?
Dostum bir çok sistem f/p olabilir, sen bütçe belirtmez isen biz sana nasıl öneri yapalım?Basit oyunları oynatabilecek minimum bütçede demek istemiştim f/p derken. Tam bit bütçe yok aklımda çok fikrim yok bilgisayar konusunda.
Ne kadar ayırmalıyım pek bilemiyorum istediğim işlemleri yapabilmek için 15k da olabilir 25k da 30k da ama ayırabildigimin minimumunu istiyorum.
Seni uğraştırmayacak, istediklerini oynatacak f/p sistem.Ne kadar ayırmalıyım pek bilemiyorum istediğim işlemleri yapabilmek için 15k da olabilir 25k da 30k da ama ayırabildigimin minumumunu istiyorum.
Seni uğraştırmayacak, istediklerini oynatacak f/p sistem.
INTEL I3 12100F - RX 7600 - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - RX 7600 - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.