F/P mekanik klavye önerisi

onurkagan

Hectopat
Merhaba, mekanik klavyelerin piyasası hakkında bilgim yok, bu yüzden net bir bütçe veremem. Yeni aldığım Logitech klavyeden memnun kalmadım ve değiştirmek istiyorum. Tekrar yüksek harcama yapmak istemiyorum ama öyle ucuz ve kalitesiz bir şey de aramıyorum. Marka, switch ya da boyut fark etmez; uygun fiyatlı ve dandik olmayan bir mekanik klavye arıyorum. Bu kriterlere uygun ne alınabilir?

Merhaba, mekanik klavyelerin piyasası hakkında bilgim yok, bu yüzden net bir bütçe veremem. Yeni aldığım Logitech klavyeden memnun kalmadım ve değiştirmek istiyorum. Tekrar yüksek harcama yapmak istemiyorum ama öyle ucuz ve kalitesiz bir şey de aramıyorum. Marka, switch ya da boyut fark etmez; uygun fiyatlı ve dandik olmayan bir mekanik klavye arıyorum. Bu kriterlere uygun ne alınabilir?

Hocam binbir çeşit klavye var aşağı yukarı bir bütçe belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

Bütçen olmadan binlerce ürün önerebilirim, lütfen yaklaşık bütçeni söyle.

Bütçe 2500TL ise Razer blackwidow V3 TKL öneririm, kendim kullanıyorum gayet güzel klavye herhangi bir sorunu yok, Razer Chroma üzerinden RGB yönetebiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000'den fazla vermem muhtemelen.

Attigim konudaki yollari izlerseniz cashbackleri cikartinca 1850tl ye almis oluyorsunuz.

B

Bütçe 2500TL ise Razer Blackwidow V3 TKL öneririm kendim kullanıyorum gayet güzel klavye herhangi bir sorunu yok, Razer Chroma üzerinden RGB yönetebiliyorsunuz.

Çoğu kişi sorun yaşamış ben pek önermezdim
FPS oyunları için ace60 veya FUN60 Pro
Gündelik oyun için ise G75 Pro almak daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı