F/P monitör önerisi

Draqula

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda masaüstü -RX5600-R5500 16 GB RAM sistem almıştım. Monitör olarak da benden yaşlı PRO2000 adinda bir monitor vardı. İdareten kullanıyordum (60Hz) ve şu an monitörü değiştirmeyi planlıyorum. Fakat fiyatları uçmuş. Acaba önerebileceğiniz renk kalitesi güzel 144/165 fark etmez monitör var mıdır acaba?
Şimdiden teşekkürler gelen öneriler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe olarak dediğim gibi ucuzundan 144hz ips monitör, piyasada fiyat performans bandında iyi olan birtane

Sanırım en ucuzu bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım en ucuzu bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şöyle 2 adet buldum

Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Bunlarla arasında çok fark olurmu

Iiyama fena değil gibi. Fakat ikisi hakkında da pek bir bilgim yok. Technopat'ta iyice araştırın derim.

Hocam şöyle 2 adet buldum

Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Bunlarla arasında çok fark olurmu

İlyama serilik, MSI renk açısından daha iyi bildiğim kadarıyla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı