Dexter_ Morgan
Hectopat
- Makaleler
- 1
İnsanlara diyin ben bu monitörü alıcağım monitörü açıp ölü pixsel testi yapabilir miyiz diye söyle yapacaklarını düşünüyorum.Almadan önce nasıl test yapayım hocam
İnsanlara diyin ben bu monitörü alıcağım monitörü açıp ölü pixsel testi yapabilir miyiz diye söyle yapacaklarını düşünüyorum.Almadan önce nasıl test yapayım hocam
Hocam mesajı analayamadım ya daha açıklayıçı anlatabilirmisinizİnsanlara diyin ben bu monitörü alıcağım monitörü açıp ölü pixsel testi yapabilir miyiz diye söyle yapacaklarını düşünüyorum
hocam şimdi monitör alacaksınız ya itopyaya gidiyorsunuz itopyadaki çalışanlara ben bu monitörü alacağım ölü pixsel testi yapabilir miyim diyeceksizin bu kadar.Hocam mesajı analayamadım ya daha açıklayıçı anlatabilirmisiniz![]()
Hocam vatan bilgisayarda sormuştum öyle birşey yapmıyorlarmış ama tekrardan itopyadada sorarımhocam şimdi monitör alacaksınız ya itopyaya gidiyorsunuz itopyadaki çalışanlara ben bu monitörü alacağım ölü pixsel testi yapabilir miyim diyeceksizin bu kadar.
Hocam peki asus vp249qgr modeli nasıldır acaba fiyat olarakta daha uyguna ekstra hapörlör varmış.Hocam vatan bilgisayarda sormuştum öyle birşey yapmıyorlarmış ama tekrardan itopyadada sorarım
Sorun bence hakkınız çünkü monitör alınca 5-6 ölü pixsel çıkmasınHocam vatan bilgisayarda sormuştum öyle birşey yapmıyorlarmış ama tekrardan itopyadada sorarım
Bunu mu diyorsunuzHocam peki asus vp249qgr modeli nasıldır acaba fiyat olarakta daha uyguna ekstra hapörlör varmış.
LG Ultragear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve şöyle bir model daha buldum.Hocam vatan bilgisayarda sormuştum öyle birşey yapmıyorlarmış ama tekrardan itopyadada sorarım
Hocam peki asus vp249qgr modeli nasıldır acaba fiyat olarakta daha uyguna ekstra hapörlör varmış.
Evet hocamSorun bence hakkınız çünkü monitör alınca 5-6 ölü pixsel çıkmasın
Bunu mu diyorsunuz
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam gigabyte 2 monitörden'de daha üstün ama ucuza bir model alacaksanız asus alabilirsiniz.LG Ultragear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ve şöyle bir model daha buldum.
Evet hocam
Peki hocam yanıtlarınız için teşekkür ederim.Hocam gigabyte 2 monitörden'de daha üstün ama ucuza bir model alacaksanız asus alabilirsiniz.
Rica ederim ne demek hocam şimdiden hayırlı olsunPeki hocam yanıtlarınız için teşekkür ederim.
TeşekkürlerRica ederim ne demek hocam şimdiden hayırlı olsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.