F/P monitör önerisi

• Konuyu başlatan HIN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.499

HIN

Centipat
Merhaba Monster Tulpar T5 V23.1 laptop kullanıyorum. MUX switch olayından dolayı Thunderbolt girișini kullanamıyorum yani HDMI üzerinden kullanacağım. Daha önceden 27 inch 1080p monitör kullandım pikseller biraz beni rahatsız etti.

Bu yüzden 27 inch altında 1080p monitör ariyorum. Genellikle ETS 2 CS 2 ve bazen Battlefield oynuyorum. Bütceyi zorlayıp 1440p monitör istiyorum aslında ancak PC 1440p kaldırmaz diye düșünüyorum.

Laptop HDMI 2.1 desteği var. 2.1 desteğe sahip monitör mü almalıyım? G-Sync kullanmak için? Yoksa çok da gerek yok mu? Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Merhaba Monster Tulpar T5 V23.1 laptop kullanıyorum. MUX switch olayından dolayı Thunderbolt girișini kullanamıyorum yani HDMI üzerinden kullanacağım. Daha önceden 27 inch 1080p monitör kullandım pikseller biraz beni rahatsız etti.

Bu yüzden 27 inch altında 1080p monitör ariyorum. Genellikle ETS 2 CS 2 ve bazen Battlefield oynuyorum. Bütceyi zorlayıp 1440p monitör istiyorum aslında ancak PC 1440p kaldırmaz diye düșünüyorum.

Laptop HDMI 2.1 desteği var. 2.1 desteğe sahip monitör mü almalıyım? G-Sync kullanmak için? Yoksa çok da gerek yok mu? Ne yapmalıyım?

https://www.cimri.com/monitor/en-ucuz-msi-g2412f-23-8-inc-180hz-1ms-monitor-fiyatlari,2343404539 IPS bir ekran.

ASUS 24" TUF Gaming VG249QL3a 1ms 180Hz Full HD IPS Gaming monıtor vatan bilgisyardan bakabilirsiniz

Hocam bu fiyatta bu monitörde var Lenovo Legion R25i-30 Monitör

MSI ve ASUS monitörlere bakabilirsin 4-5k bantlarında.

Bu monitör nasıldır? Bir ara 4 bin TL'ye kadar düșmüștü.

Bende kullanıyorum bir zararını gormedim.

Zarar değil de eksiklik olarak ekran yırtılması gözünüze çarptı mı hiç?

Zannetmiyorum ben üst modelini kullanıyorum bende HDMI'den bağladım.

27 inch versiyonunu mu kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı