F/P monitör önerisi

• Konuyu başlatan HIN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.499

HIN

Centipat
Merhaba Monster Tulpar T5 V23.1 laptop kullanıyorum. MUX switch olayından dolayı Thunderbolt girișini kullanamıyorum yani HDMI üzerinden kullanacağım. Daha önceden 27 inch 1080p monitör kullandım pikseller biraz beni rahatsız etti.

Bu yüzden 27 inch altında 1080p monitör ariyorum. Genellikle ETS 2 CS 2 ve bazen Battlefield oynuyorum. Bütceyi zorlayıp 1440p monitör istiyorum aslında ancak PC 1440p kaldırmaz diye düșünüyorum.

Laptop HDMI 2.1 desteği var. 2.1 desteğe sahip monitör mü almalıyım? G-Sync kullanmak için? Yoksa çok da gerek yok mu? Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Hocam bu fiyatta bu monitörde var Lenovo Legion R25i-30 Monitör

Bu monitör nasıldır? Bir ara 4 bin TL'ye kadar düșmüștü.

Zarar değil de eksiklik olarak ekran yırtılması gözünüze çarptı mı hiç?

Hayır attıgın monitorde duyduguma gore ghosting sorunları varmıs.

Eksiklik şu size attığım model Full HD bir ihtimal o diğeri de gecikme süresine 1 saniye diyorlar ancak o fiyata aldığınız bir monitörün bence o kadar hızlı olmasının mümkünatı yok

Evet bir de benim kullandığım monitörde 2K özelliği var.

Eksiklik şu size attığım model Full HD bir ihtimal o diğeri de gecikme süresine 1 saniye diyorlar ancak o fiyata aldığınız bir monitörün bence o kadar hızlı olmasının mümkünatı yok.

Evet bir de benim kullandığım monitörde 2K özelliği var.

Benim için gecikme süresi pek önemli değil 1-2 saniye farkı algılamam zor hem de bende sizin gibi o fiyatta 1 saniye gecikme olduguna pek inanmıyorum.

Laptopun özelliği ne kadar yüksek olursa olsun sonuç olarak görüntüyü monitör verecek bu yüzden 2K almak istiyorsanız 2K özlliği olan bir monitör almalısınız.

Laptopun özelliği ne kadar yüksek olursa olsun sonuç olarak görüntüyü monitör verecek bu yüzden 2K almak istiyorsanız 2K özlliği olan bir monitör almalısınız.

Pardon ben tam yazamadım sistem özelliklerim ile oynadığım oyunları 2K destekli monitörde rahat oynayabilir miyim?

Aradaki fiyat farkına görüntü kalitesi değer mi?

Pardon ben tam yazamadım sistem özelliklerim ile oynadığım oyunları 2K destekli monitörde rahat oynayabilir miyim?

Aradaki fiyat farkına görüntü kalitesi değer mi?

Laptop zaten ısınıyor bir de 2 k sorun cıkarabilir gerek de yok zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı