F/P monitör tavsiyesi

Hocam size ayrı bişey soracağım da nasıl sorabilirim burdan mı yoksa konu oluşturup sizi mi etiketleyim?
Konu oluşturup beni etiketleyin. Burası başka birinin konusu.

Hocam size ayrı bişey soracağım da nasıl sorabilirim burdan mı yoksa konu oluşturup sizi mi etiketleyim?
Steam'im imzamda mevcut ordan da sorabilirsiniz.

Bu iki ürün nasıl acaba? Film ve hikaye oyunları için en azından?

Herkese teşekkür ederim. Bunlara bakacağım şimdi. Bütçem sınırlı değil arkadaşlar. 9 vermem gerekiyorsa onu da verebilirim. Sadece çok harcama yaptım ve gamer olmadığım için özel bir şeye ihtiyacım yok. Malum ekonomik şartlar bizi eve hapsetti. Biraz evde vakit geçirtecek bir şeyler yapayım dedim. Rekabetçi oyunlarda lol dışında pek bir şey oynamıyorum. Onda da aram :) Onun dışında co-op oynuyorum bazen. Yani biraz seyir zevki olsa yeter. Valorant, CS oynamıyorum ki oynasam bile yılda 1-2 defa ve ölüm maçı gibi şeyler. Yani yaş itibariyle zaten ben de hakkını veremem bu tarz oyunların. Ama isterim ki görüntüsü net olsun, canlı olsun ama yapay değil. Onun dışında 2k olması da güzel olur uzun vadeli kullanırım. Evde 1080 ekran var ama iş monitörü. 6-7 K civarında Samsung var ama hep curved. :( Neyse tekrar teşekkürler. Ben de bakayım dediklerinize. Uzak durulması gereken markalar varsa onlardan da uzak durayım.
Alınabiliyor ise bu monitörü tavsiye ederim. İsteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Dell G3223D

Alınabiliyor ise bu monitörü tavsiye ederim. İsteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Dell G3223D
Hocam 27 üstüne çıkmayı çok istemiyorum. Benim içim büyük. Alabileceğim en uygun fiyatlı seyir zevki olan monitörü almayı planlıyorum. Yine de teşekkürler.

VA panellerde genellikle Ghosting oluyor ben şahsen almam. Renkleri çok iyi göstermiyorlar. TN paneli geçtim, zaten 5 bin saatin yoksa rekabetçi oyunda alman çok gereksiz. IPS panel 144Hz üstü ve 2K bir monitör önerim şunlardır:
Asus tuf gaming vg27aq satın aldım. İkinci el denk geldi. Hatunun da desteği ile aldım. Teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı