F/P mouse önerisi

sametay06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX5600xt
r5 5500
Arkadaşlar merhaba, yeni bilgisayar aldım ama güzel bir mouse bulamadım. F/P olacak şekilde Logitech gibi bir marka ve model önerisi yapabilir misiniz? Mouse küçük olmasın ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, yeni bilgisayar aldım ama güzel bir mouse bulamadım. F/P olacak şekilde Logitech gibi bir marka ve model önerisi yapabilir misiniz? Mouse küçük olmasın ama.

F/P ucuz demek degil, pahalı demek de degil. 200 liralık mouse da F/P olur 5 bin liralık da. Bütçe bilgin bize vahiyle inmiyor maalesef belirtmen lazım. F/P ne demek daha onu bilmiyorsun.

Arkadaşlar bayağı yanlış bilgi vermiş size elinizin boyutunu tutuş şeklinizi ve bütçenizi bir de kablolu veya kablosuz olma bilgisini yazarsanız yardımcı olabilirim.

Konu sahibinin elinin boyutunu nereden bileyim, konuda belirtmemiş ki? Bu yüzden genel bir öneri yaptım sadece. Eli küçükse Razer Cobra alabilir, F/P diye bileceğim bir model.

Doğru hem de nasıl F/P ama daha bütçe bilgisi yok ortada 5000 TL derse başkasını öneririz el boyutu tutuş şekli ve kablolu kablosuz bilgisi de yok ne önersek yanlış ben konu sahibine F/P diye beastx öneremem🙂

Arkadaşlar bayağı yanlış bilgi vermiş size elinizin boyutunu tutuş şeklinizi ve bütçenizi bir de kablolu veya kablosuz olma bilgisini yazarsanız yardımcı olabilirim.

Hocam elim kucuk değil boyut fark etmiyor orta boyun altı olmasın yeterli.

F/P ucuz demek degil, pahalı demek de degil. 200 liralık mouse da F/P olur 5 bin liralık da. Bütçe bilgin bize vahiyle inmiyor maalesef belirtmen lazım. F/P ne demek daha onu bilmiyorsun.

Ne demek olduğunu biliyorum bütçem 10k ben bütçe söylemediğime göre gene de önerebilirsin bütçem yetmezse tercih etmezdim boş boş cevaplar neden veriyorsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı