F/P mouse pad önerisi

Eğer uzun ömürlü ne profesyonel ne amatör ama kaliteli bir mouse pad arıyorsan aşağıdaki mağazadan dilediğin bir model seni fazlasıyla tatmin edecektir.

Baskısı da çok kaliteli malzemesi de. Ben hayran kaldım diyebilirim.

Sizin attığınız mağazadan bunu beğendim. Ben aslında oyun için almak istiyorum. Oynadığım oyunlar genelde FPS tarzı rekabetçi oyunlardır. Bu mouse pad işimi görür mü?

Sizin attığınız mağazadan bunu beğendim. Ben aslında oyun için almak istiyorum. Oynadığım oyunlar genelde FPS tarzı rekabetçi oyunlardır. Bu mouse pad işimi görür mü?
Ben de buna benzer yine manzaralı almıştım. Evet FPS oyunlarda orta segment diyelim. İşini fazlasıyla görecektir. Yani FPS'den para kazanma, takım oyunculuğu gibi bir olayın yoksa gündelik hayatta seni çok iyi götürür yüzey kalitesi.

5.jpg

Koku sorunu yaşadınız mı hiç?
Hayır yaşamadım. Ama yine de aldıktan sonra nemli bir bezle sildim ve rulo halinde geldiği için yine de 1 gün havalandırdım açık halde. Ama bu süreçte koku hiç yoktu. Malzeme kokusu çok ama çok olabiliyor. Ama kokuya ve sese takık biri olduğum için ben rahatsız olmadıysam seni de rahatsız edecek bir durum olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı