F/P mouse pad önerisi

MattJohn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gladius 3 ya da Wraith sitesinden Max 2K olacak bir kablosuz mouse alacağım. Bunun için de güzel bir mouse pad almak istiyorum. Piyasa hakkında fikrim yok o yüzden bir bütçe belirlemedim ancak aşırı ucuz ve kalitesiz ya da pahalı olmasın, orta ayar F/P bir şey olsun. Önerilere göre bütçe belirlemeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Gladius 3 ya da Wraith sitesinden Max 2K olacak bir kablosuz mouse alacağım. Bunun için de güzel bir mouse pad almak istiyorum. Piyasa hakkında fikrim yok o yüzden bir bütçe belirlemedim ancak aşırı ucuz ve kalitesiz ya da pahalı olmasın, orta ayar F/P bir şey olsun. Önerilere göre bütçe belirlemeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

Xrades, Klasse'ya da porge mouse tercih edebilirsiniz.

Eğer 90x40 istiyorsan kesinlikle klassegear.com dan almanı öneririm. Diğerleri için herhangi bir fikrim yok.

Nasıl bir şey bakıyorsunuz hocam. Büyüklük, ebatlar, kalınlık, yumuşak mı olsun?
Hocam klavyem yok, bu yüzden sadece mouse için bakıyorum. Tam boy olmasın yani, mouse'u rahatça hareket ettirebilmem yeterli olur. Abartıya kaçmaya gerek yok. Çok kalın olmasın. Kaygan olsun, mouse üstünde hızlı kaysın.

Xrades, Klasse'ya da porge mouse tercih edebilirsiniz.
Klasse harici bu markaları duydum ama genelde tam boy olanları var. Sadece mouse için olanlar da biraz pahalıydı sanırım.

Hocam bu biraz pahalı gibi ya.

Eğer 90x40 istiyorsan kesinlikle klassegear.com dan almanı öneririm. Diğerleri için herhangi bir fikrim yok.
Bu tam boy sanırım hocam klavye için de olan di mi? Bunu istemiyorum.

Marka olsum derseniz: Glorius
Markaya gerek yok derseniz: Mouse Pad 90×40cm
mesela

ki bu altta verdiğim linkteki ürünü arkadaşıma aldık kullanıyor. Bende şu an BİM'den satın alınma pad var o da gayet iyi, beklemiyordum hiç hatta 😂
Marka olmasın bir de tam boy olmasın.

Kaç verebilirsiniz?
Hocam 300 maksimum, yani mouse beni zorlayacak zaten bir de buna gidip 500 fln veremem. Hatta daha düşük güzel bir şey varsa daha iyi olur. Mousepadsiz kullanıyorum zaten kaç yıldır, aşırı kaliteli bir şeyi elim aramaz gibi.

Bunlar nasıl hocalarım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı