F/P oyuncu klavyesi önerisi

Bütçe
400-800

Yusuf11

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 12400F・ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT・ASUS PRIME H610M-K・GoodRam 8GB IRDM x2・GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe・Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa

Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık・Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, İngilizce-Türkçe Tercüman
Klavyelerin neden bu kadar pahalı olduğunu anlamıyorum ama bana fiyat performans bir Gaming klavye gerekiyor. 1 yıl önce 50 TL'ye aldığım klavyede birçok işlevi görüyor ama herhalde 1200 liralık bir klavye bundan daha iyi olması gerekiyor mantıken.

Low Switch key olsa daha iyi ama zorunlu değil. Aynı şekilde mekanik olursa da güzel olur.
Kesinlikle multimedya tuşları olsun. Klavye tasarımına da önem veriyorum. RGB aydınlatma olması taraftarıyım. Varsa bildiğiniz indirimde olan güzel bir Gaming klavye, önerebilirseniz çok memnun olurum.

Aradığınız kriterlere alınabilir bir tek Alloy Core uyuyor. K552 Kumara önerecektim ama TKL klavyeler size uygun değil anlaşılan.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-25 175321.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-25 175321.png
    2,7 KB · Görüntüleme: 75
Yakın zamanda membran klavyeden (Microsoft Desktop 850) optik mekanik klavyeye geçtim (Bloody B640) fazladan hiçbir faydasını görmedim. Mekanik klavyenin sesi daha fazla ve tuşun algılama mesafesi daha fazla ancak turşların arasının açık olması nedeniyle yazması diğeri kadar zevkli değil. Geceleri ışığı iş görüyor ama.

Diyeceğim odur ki: Çok da fark etmiyor. Ayağını yerden kesecek bir şey al yeter.

Ekleme: Multimedya tuşlarını KeyTweak yazılımı ile kullanmadığın tuşlara atayabilirsin.

Son düzenleme:

Bu kadar küçük klavyeleri sevmiyorum ya, fazla küçük. Bana pek uymuyor.

Aradığınız kriterlere alınabilir bir tek Alloy Core uyuyor. K552 Kumara önerecektim ama TKL klavyeler size uygun değil anlaşılan.
Bu güzel ama multi medya tuşları eski gibi duruyor, tipini pek beğenemedim :D

Red Dragon K622 model bir klavye var, bunu çok sevdim fiyatı fazla da olsa. Yaklaşık 1400 TL falan bu. Bu ürün güzel bir indirime falan girerse muhtemelen bunu alırım.

Link

Bir de bunun sanırım K618 modeli var o çok daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı