F/P oyuncu kulaklığı

Kral abim bu modeli kullanıyor musun? Kulak ağrıtan bir model midir?

Kral bunu kullanıyor musun kulak ağrıtıyor mu ?
Kullanmıyorum fakat kullananlar memnun. Ayrıca şu videoya ve videoların yorumlarına bakın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar. Bu konu açılalı 1 saat olmuş daha, ekstra yeni konu açmadan buradan devam edeyim istedim çünkü aynı bütçede kulaklık bakıyorum bu aralar. 300 TL üstüne çıkmayı hiç ama hiç istemiyorum.

Bu önerdiğiniz modellerde, boyut ayarı yapılan kayışlar plastik mi yoksa çelik mi? Bilginiz varsa aydınlatır mısınız lütfen?

Eski kulaklığım 2 hafta önce üst linkteki fotoğraflarda bahsettiğim o kayış yerinden kırıldı da, tekrar benzer bir olay yaşamak istemediğim için o kayış yeri çelik olan, dayanıklı bir ürün arıyorum ben de. Oyun oynarken ve dizi-film izlerken kullanacağım. Ses kasma gerektirebilecek sadece Valorant oynuyorum günde ~2 saat kadar.

Şimdiden çok teşekkürler herkese.

@Ardaaa11 @TÇB @hadwiger

Son düzenleme:
Benim önerdiğim kulaklıkta dış yüzeyi alüminyum. Kırılması zor. Bu videoda açıkça gözüküyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim önerdiğim kulaklıkta dış yüzeyi alüminyum. Kırılması zor. Bu videoda açıkça gözüküyor;

Şimdi izliyorum videoyu, diğer arkadaşların önerdikleri modellerden indirime girmesini beklesen daha iyi olur dediğiniz bir ürün var mı?

Merhabalar. Bu konu açılalı 1 saat olmuş daha, ekstra yeni konu açmadan buradan devam edeyim istedim çünkü aynı bütçede kulaklık bakıyorum bu aralar. 300 TL üstüne çıkmayı hiç ama hiç istemiyorum.

Bu önerdiğiniz modellerde, boyut ayarı yapılan kayışlar plastik mi yoksa çelik mi? Bilginiz varsa aydınlatır mısınız lütfen?

Eski kulaklığım 2 hafta önce üst linkteki fotoğraflarda bahsettiğim o kayış yerinden kırıldı da, tekrar benzer bir olay yaşamak istemediğim için o kayış yeri çelik olan, dayanıklı bir ürün arıyorum ben de. Oyun oynarken ve dizi-film izlerken kullanacağım. Ses kasma gerektirebilecek sadece Valorant oynuyorum günde ~2 saat kadar.

Şimdiden çok teşekkürler herkese.

@Ardaaa11 @TÇB @hadwiger
@TÇB gayet güzel açıklamış zaten. Başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Cooler Master CH321'e bakabilirsin. İtopya'da 299 TL'ye satılıyordu geçen. Şu an stokta yok.

Hocam videoyu izledim, sonrasında CH321'e bakındım biraz da internetten. CH321 stoklara gelirse ve yine 299 TL olursa onu düşünüyorum.

H2002D'ye ısınamadım sanki, attığınız videoda kulaklığın sesini de yakalıyordu mikrofon. Mikrofonu açıp kapatırken karşıya ses veriyordu. Bilemiyorum bir şeyler eksik gibi geldi bana o kulaklıkta. Görüntüsünü vs. Tronsmart Sono'ya çok benzettim.

CH321'in de kafayı çok sıktığını söyleyenler gördüm internette. Gerek Amazon yorumları olsun gerek başka yerlerde olsun. Ancak bu fiyat bandında en iyi performansı CH321 veriyormuş ve gayet de dayanıklı duruyor diye ona yöneldim gibi. Örgü kablo olmaması da biraz kafamı kurcalıyor, çok kalın dayanıklı duruyor kablosu denilmiş ancak bilemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı